To je to što me zanima!

Izumili su držač za vino koji je idealan za opuštanje u kupaoni

Volite u toku dana uzeti pet minuta za sebe, napuniti kadu i opustiti se uz čašu vina? Onda je ovo idealan izum za vas! Izumljen je držač čaše za vino s kojim se sigurno ništa neće prolit
Vidi originalni članak

Nakon stresnog dana, najbolja ideja za opuštanje je svakako čaša vina i topla kupka. Sada to možete i kombinirati bez brige o tome hoće li se vaše piće proliti po kadi zahvaljujući ovom izumu, držaču za čaše.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

SipCaddy je prijenosni držač za čaše koji može držati vinske čaše ili pak cijelu bocu vina uz bok vaše tuš kabine ili kade.

On dolazi s usisnom jastučnicom koja se može zalijepiti za bilo koje glatke površine kao što su one u kupaonici. Izdržljiv je pa može držati boce šampanjca, limenke piva, pa čak i grickalice ako ogladnite.

Sipcaddy je izum dvoje braće, Carsona i Keefea, koji su radili s timom entuzijasta koji također vole nešto popiti u kadi, pa su zajedno dizajnirali ovaj praktičan izum i pretvorili ga u stvarnost.

Držači koštaju oko 73 kune, a izrađeni su od izdržljive plastike koja može izdržati težinu od sedam kilograma. Držač se dobro drži za sve glatke površine poput plastike, keramike, metala, stakla i ogledala.Također, isporučuje se u brojnim bojama pa ga po želji možete prilagoditi interijeru u svojoj kupaonici.

MORATE PROBATI! Ove odlične ideje će promijeniti način na koji jedete krumpiriće

Također, internetska stranica SipCaddy opisuje ovaj držač kao odličan proizvod jer dobijete sve u jednom, držač vina kod kupke ili tuširanja, ili pak držač pive, ovisno o tome koje piće je vama omiljeno.

 

Iako je tvrtka ima sjedište u SAD-u, ovaj genijalni izum isporučuje se i na međunarodnoj razini, pa ako ste ljubitelj ispijanja vina u kadi, onda će vam ovaj držač svakako poslužiti, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • projekt_venus 29.08.2019.

    Dobar izum samo to postoji još od prošlog stoljeća

  • 28.08.2019.

    Majketi ko to još pije vino u zahodu? Obavim šta imam i letim van.

  • It's kišing 28.08.2019.

    Jednom davno (bilo zimsko doba) sam tako napunio kadu, natočio vino, pustio glazbu i kao da i ja malo uživam... Skoro u nesvijest pao od isparavanja, , bilo mi slabo nakon 3 minute i srećom na vrijeme sam ustao i prekinuo dramu

Komentiraj...
Vidi sve komentare