To je to što me zanima!

Izumitelj Viagre stvorio je sprej protiv prijevremene ejakulacije

Nakon korištenja Tempa spreja protiv preuranjene ejakulacije muškarci su u seksu uspjeli izdržati oko pet puta dulje zahvaljujući anestetiku koji smanjuje osjetljivost
Vidi originalni članak

Preuranjena ejakulacija jedan je od najčešćih seksualnih problema s kojim se susreće svaki četvrti muškarac, a definira se kao nemogućnost kontroliranja orgazma i produljenja seksualnog odnosa na vrijeme koje odgovara partnerima. Prosječno trajanje odnosa kod problema prijevremene ejakulacije iznosi od jedne do šest minuta, stoji u izvješću Kongresa europskog društva za seksualnu medicinu.

Mike Wylie, jedan od znanstvenika na čelu tima koji je 1990-ih kreirao najpoznatiju pomoć za mušku potenciju - Viagru, odlučio je doskočiti tom problemu i povećati seksualni život brojnim parovima. Sprej Tempe koji je izumio pod okriljem britanske tvrtke Plethora Solutions odobrila je Europska agencija za lijekove, a na slobodnom tržištu naći će se početkom 2014., piše Daily Mail.

Sprej će veličinom moći stati u džep, a iako je cijena zasada nepoznata, proizvođači tvrde kako će jedno pakiranje biti dostatno za pet mjeseci uporabe. 

U testiranjima, muškarci su sa sprejem uspjeli "izdržati" čak pet puta dulje u seksu nego inače, prvenstveno zahvaljujući kombinaciji anestetika koji smanjuju osjet živaca i sam podražaj u penisu.

- Seksualni problemi dovode do frustracija, a one kroz godine uništavaju odnos. Nadamo se da će ovaj lijek pomoći milijunima parova diljem svijeta - rekao je dr. Wylie.

Najčešći seksualni problemi kod muškaraca

Idi na 24sata

Komentari 156

  • LebronPetrovic 27.09.2013.

    Ovaj komad mi se čini malo predobar za ovog dečeca !

  • user_300911 24.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Antun Šturlić 24.09.2013.

    Bolje bi vam bilo da izmislite sprej za ubrzanu zensku ejakulaciju koja pogadja 99% zena !! Ovo je unistavanje vlastitog seksualnog uzitka, a ja mogu 8 puta svakih pet minuta, nek one malo rade da ne budu ljene, mi radimo non stop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare