To je to što me zanima!

Izvanzemaljci ili zemljina duša prave krugove u žitu

Jedna od teorija istraživača je da su krugovi u žitu zapravo način na koji se Zemljina “duša” buni protiv ljudskih nedjela i štete koju čine planetima
Vidi originalni članak

Budući da je učestalost pojavljivanja krugova u žitu najveća na mjestima obavijenim aurom misticizma i religijskog značenja, poput Aveburyja i Salisburyja, jedna od teorija istraživača je da su krugovi zapravo način na koji se Zemljina “duša” buni protiv ljudskih nedjela i štete koju čine planetima. Osim ove, nove hipoteze neprestano niču i temelje se na pričama o izvanzemaljcima i djelovanju neindetificirane energije. Video koji je 1996. snimio John Wheatleigh prikazuje da su krugove napravile svjetleće kugle u samo nekoliko sekundi, što je dovelo u pitanje postojanje izvanzemaljaca. No većina i dalje misli da su krugovi u žitu zapravo krivotvorine ljudske ruke čemu su doprinijela i brojna priznanja onih koji su pokušali prevariti stručnjake. No mjerenja su pokazala da su krugovi utjecali i na magnetsko polje, pa su u brojnim slučajevima na tim mjestima mobiteli, kamere i tehnološka oprema zakazali. Mnogi pronalazači krugova žalili su se na vrtoglavice, glavobolju, mučninu i bol, a neki su prosvjedočili o snopovima jakih svjetala i zvukovima visokih frekvencija.

>> Krugovi u žitu nisu jedine formacije prirode koje fasciniraju. U Craigmontu kraj Idaha u roku od nekoliko sati brojne snježne kugle visine pola metra prekrile su tlo i iznenadile nalaznika T. Tevebaugha, koji je sve ispričao novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crnka27os 26.04.2009.

    recite šta hočete ali ovo nije mogao napraviti čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare