To je to što me zanima!

'Ja sam članica Mense, a ako netko želi izlaziti sa mnom, prvo mora riješiti test inteligencije'

Candice ima IQ 136, a članica je Mense od 17. godine. Potencijalni partner na prvom spoju mora riješiti IQ test kako bi s njim dalje izlazila, a kaže kako želi inteligentnog i duhovitog partnera koji dijeli iste strasti
Vidi originalni članak

Model Candice Kloss (21) iz New Yorka, članica je Mense, međunarodne organizacije sa samo jednim uvjetom za članstvo - rezultatom na standardiziranom IQ testu višim od 98% ukupne populacije. Prije nego s nekim izađe na spoj, on mora riješiti IQ test i zadovoljiti Candice u tom smislu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Candice, koja je članica Mense od svoje 17. godine i ima 109.000 pratitelja na Instagramu, ne želi gubiti vrijeme s nekim tko ne dijeli njezinu strast prema predmetima poput matematike, ekonomije i znanosti.

Prema IQ ljestvici, rezultat od 120 do 140 se klasificira kao vrlo superiorna inteligencija, dok se sve iznad 140 smatra genijem. Njezin IQ je 136, a priznaje kako se muškarci često straše njezine inteligencije.

Candice je 2011. odustala od fakulteta kako bi postala model, a otkrila je i da ako potencijalni partneri ne prođu test, ispadaju iz igre čak i ako među njima postoji kemija.

'DRUGAČIJI SAM I TO JE DOBRO' Neobičan izgled odveo ga je u svijet mode: 'Djeca pitaju zašto imam toliko točkica po licu'

- Želim se uvjeriti da se isplati ići na drugi spoj s njima. Postoji puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni više nisu ni privlačni. Kako možete uživati ​​u vremenu s nekim ako se ne možete povezati putem razgovora - govori Candice.

Dijeleći svoja daljnja očekivanja od budućih partnera, Candice je rekla da će oni koji prođu test inteligencije morati biti u tijeku s aktualnim stvarima i poznavati matematiku, financije i znanost.

MNOGI JE ŽELE Ponudio joj sedam milijuna kuna da spava s njim - odbila je

- Neki ljudi ne žele pratiti aktualne događaje. Privlačno mi je kada je netko u tijeku s događanjima, kao i emocionalna inteligencija i duhovitost. Odrastajući bila sam veliki štreber iz znanosti i matematike i još to volim. Moj potencijalni partner mora biti iznad prosjeka na ljestvici. Ne morate biti stručnjak za matematiku, ali biste trebali biti sposobni voditi razgovor i biti iznimno pametni u barem jednom predmetu. Privlače me inteligentni muškarci koji imaju dobar smisao za humor, avanturisti, direktni i zabavni - ispričala je manekenka što traži od partnera.

Nedavno je bila i na naslovnici južnoafričkog izdanja Playboya, a muškarci ju često i 'podcjenjuju'. U većini slučajeva oni pretpostavljaju da je glupa jer dobro izgleda i model je, ali ona kaže da joj to ne smeta.

- Ja volim dokazivati da oni nisu u pravu. Kada shvate da nisam glupa često ih to zastraši - kaže Candice, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 06.05.2022.

    Otvoriš joj profil i sve ti je jasno 🤦‍♀️

  • FokuMe 05.05.2022.

    A njezina pamet eto nebitna

  • Bymbo 05.05.2022.

    Očito se i mensa test može kupiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare