To je to što me zanima!

'Ja sam najzgodnija doktorica na svijetu. Pacijenti me zbog toga ne shvaćaju ozbiljno'

Cure su maštale o dr. Zgodnom iz Uvoda u Anatomiju, a sad i muškarci imaju svoju doktoricu. Stacey je s Beverly Hillsa, a kaže kako se od faksa borila sa stereotipima
Vidi originalni članak

Često mi kažu da sam najzgodnija doktorica na svijetu i to mi laska. Ljudi valjda ne očekuju da doktori budu seksi, kao da je to nešto čudno, rekla je za The Sun dr. Stacey Naito s Beverly Hillsa.

Najzgodnija doktorica na svijetu

Stacey je fizijatrica i šefica je klinike u Los Angelesu. Kad ne liječi pacijente, natječe se u bodybuildingu. Kaže kako se zbog izgleda još na fakultetu morala boriti sa stereotipnim ispadima.

- Jedan doktor mi je prišao dok sam bila studentica. Rekao mi je da uopće ne izgledam kao doktorica jer sam zgodna i u formi i da me pacijenti neće doživljavati ozbiljno - rekla je Stacy.

Ide na bodybuilding natjecanja

No ona se na to nije obazirala. Završila je i specijalizirala fizijatriju. Kaže kako je u toj izjavi dok je studirala bilo istine.

- Sad tek vidim. Ponekad su me kritizirali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su bili zabrinuti kad su vidjeli da su naručeni kod mene.

Sumnjali su u mene samo na temelju izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorica - govori Amerikanka.

'Pacijenti te neće shvaćati ozbiljno'

Kritizirali su je i što ide na natjecanja.

- Neki govore da nije primjereno da se doktorica natječe u bodybuildingu. Ali baš volim takve koji to govore - dodaje doktorica koja ne namjerava odustati od natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Chrysantihof 01.01.2024.

    o ukusima se ne raspravlja

  • Sokol ga nije volio 02.12.2023.

    Žena koja ima tako "kvrgave" noge i ruke je sve osim lijepa barem nama kojima je osjetilo vida koliko toliko u funkciji.

  • kaj sad 01.12.2023.

    mene toga strah

Komentiraj...
Vidi sve komentare