To je to što me zanima!

Jarci mrze darove, a za Lavove je Valentinovo najsretniji dan

Lav je jedan od najekspresivnijih znakova Zodijaka, pa ne čudi da ih privlači praznik koji im pruža priliku da budu u centru pažnje. S druge strane, Jarci više vole privatnost i sitnice
Vidi originalni članak

Ako Valentinovo nije vaš dan i obrnuto, možda biste za to mogli kriviti zvijezde. Prema astrologinji Lisi Stardust, četiri znaka nikako ne mogu podnijeti Dan zaljubljenih, a tri ga obožavaju, piše Bustle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovi znakovi ne mogu nikako podnijeti Valentinovo:

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Iako su romantični i puno ulažu u svoj odnos, oni će više cijeniti sitnice nego pretjerivanje i skupe darove. S njima je najbolje da preskočite rezervaciju za restoran i odlučite se za nešto smislenije i privatnije.

MOTIVI BEZ KIĆA Nokti za Dan zaljubljenih: Ideje za manikuru inspiriranu ljubavi

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Dan zaljubljenih protivi se svemu onome što Vodenjaci vole, a to su smislene i istinske interakcije dvoje ljudi. Oni ne vole dobivati slatkiše i medvjediće. Radije im darujte knjigu o temi za koju su naveli da ih zanima. Ako želite biti s njima, naučite njihov ljubavni jezik.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovnovi znaju da su broj jedan i da im ne treba 'parada' da bi to osjetili. Radije bi proveli sjajnu večer u malom pubu nego na romantičnoj večeri. Ako ste u vezi s Ovnom, nemojte ga preplaviti s ljubavlju u javnosti. To će samo stvoriti napetost.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

TAMNO LICE HOROSKOPA Koji znak zodijaka je diktator, tko lažljivac, a tko posesivac?

Vrlo su jasni u pogledu svojih osjećaja i u tome da ne vole Valentinovo. Svojim partnerima stalno daju do znanja kako se osjećaju s njima, ali i da ne vole romantiku. Stoga, ne trošite novac na skupe ruže. Isto tako, nemojte očekivati ​​neku romantičnu gestu za Valentinovo, jer ćete to vjerojatnije dobiti slučajno, na najnormalniji utorak.

S druge strane, ovi znakovi Zodijaka provest će odličan Dan zaljubljenih:

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Na Valentinovo, mjesec će kliziti kroz njihov sektor odnosa i braka, što znači da će se mnogi Bikovi približiti svom partneru ili pronaći ljubav. Budući da su oni najveći hedonisti u Zodijaku, mogu Valentinovo učini najstrašnijim i najromantičnijim danom. Točnije, spremni su izvoditi svašta kako bi se njihov partner osjećao voljenim. 

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Rak nije uvijek najjasniji znak, pogotovo kada se radi o ljubavnim osjećajima. No, oni će se za Valentinovo osjećati jako nadahnuto i motivirano. Tog dana će biti ispunjeni dubokim strastvenim raspoloženjem.

HOROSKOP I INTELIGENCIJA Mnogi misle da jesu, no ovo su 3 najpametnija znaka Zodijaka

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Lav je jedan od najekspresivnijih znakova Zodijaka, pa ne čudi da ih privlači praznik koji potiče njihovo izražavanje i pruža im priliku da budu u centru pažnje. Najvjerojatnije će kupiti najvećeg medvjedića na polici ili uživati ​​u najčudnijoj ili romantičnijoj gesti.

Trenutna planetarna prilagodba omogućit će Lavu još veće nadahnuće za Valentinovo nego inače. Mars, planet strasti i seksa, ove godine zagrijavat će njihovu romantiku na Valentinovo. Ipak, ako izlazite s Lavom, pripremite se za Valentinovo puno iznenađenja i budite spremni na igru ​​kako biste ih impresionirali.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 152

  • 07.02.2020.

    Jarci vole darove..naročito raspakirane..

  • Anakin S 07.02.2020.

    E baš to ,smisleno i privatno .

  • 07.02.2020.

    ostalim znakovima je to dan kao i svaki drugi,kaj je i točno:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare