To je to što me zanima!

Jasna Zlokić: Svaka žena moje dobi žarko želi postati baka

U novom broju Supermile donosimo drugi feljton o "Seksu i gradu", kako je ženama na vojnoj obuci, vodič za šoping te koja je najveća želja legendarnoj Jasni Zlokić
Vidi originalni članak

Zvijezda nove SuperMile je pjevačica Jasna Zlokić, koja nam je otkrila kako joj je trenutačno najveća želja postati baka. 

- Svi kažu da je to lijep osjećaj i ne bih htjela da me zaobiđe. Mislim da to priželjkuje svaka žena u mojim godinama - rekla je 59-godišnja pjevačica, čiju "Skitnicu" malo tko ne zna.

- "Skitnicu" su ljudi izabrali kao svoju himnu. Sam naziv pjesme je takav da u ljudima budi razne osjećaje - buđenja, davanja nade, unutarnjeg zova. Zavoljeli su je i vole je već 30 godina, od kad je postala megahit. U regiji nije bilo čovjeka koji je nije čuo od djece pa do starijih. To je bilo čudo - spoj dobrog teksta, glazbe i ja kao žena, tumač te pjesme. Brzo sam se ‘ufurala’ u pjesmu Momčila Popadića i Rajka Dujmića i dala joj svoju dušu i svoj pečat - smatra poznata Korčulanka, koja doma ide samo jednom godišnje budući da put traje 12 sati.

TV novinarka Andrea Buća ispričala nam je sve o svojoj vojnoj obuci, a mladi kreativci Slaven Kosanović Lunar i Petra Drožđan sve o projektu ZooGenCity.

U novom broju donosimo i drugi nastavak feljtona o "Seksu i gradu", a ne propustite i beauty trikove kako probuditi umornu kožu te shopping vodič za ovotjedne modne novitete.

Tu su i savjeti za proljetni (i povoljni) makeover vašeg životnog prostora, a ovoga tjedna donosimo recepte za najfinije mediteranske pogače. 

Svoj primjerak SuperMile preuzmite sutra ekskluzivno i besplatno uz 24sata - samo na kioscima Tiska, Inovina, Daily Newsa, u Konzumu te Churchill cigar shopovima. Požurite jer su količine ograničene.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ivanchica59 18.03.2014.

    to je bila šala a ne zločesti komentar

  • kaj buljiš 18.03.2014.

    ...baš svaka, bez iznimke?

  • tomzag 18.03.2014.

    Jasna je predivna žena i sjajna pjevačica. Ne mogu je zamisliti kao baku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare