To je to što me zanima!

Je li vam stalno nestaju čarape u perilici rublja? Evo gdje biste ih mogli napokon pronaći

To je uobičajena pojava kod različitih vrsta perilica, uključujući strojeve s prednjim i gornjim punjenjem. Ponekad se čarape zarobe u različitim dijelovima, a preopterećenje perilice također može uzrokovati probleme
Vidi originalni članak

Ako ste ikada prali rublje i primijetili da vam nakon pranja fali jedna čarapa, niste jedini. Krivac bi mogla biti vaša perilica rublja. One ponekad 'pojedu' čarape. Ipak, postoji skriveni odjeljak gdje bi se one mogle nalaziti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jednom TikTok videu pokazano je i gdje se nalazi taj odjeljak. U videu muškarac skida rub perilice da pogleda unutra i otkriva hrpu čarapa. To je uobičajena pojava kod različitih vrsta perilica, uključujući strojeve s prednjim i gornjim punjenjem. Ponekad se čarape zarobe u različitim dijelovima, a preopterećenje perilice također može uzrokovati probleme. Ako imate prednji utovarivač, možda ćete moći doći do svojih čarapa ako provjerite postoji li prostor za čišćenje.

SVE SE MOŽE VIDJETI Otkrijte da vam netko laže u 3 koraka - samo ga pustite neka govori i sam će se 'pokopati'

Mnogi su u komentarima zahvalili na ovom otkriću.

@d7customz Do you ever wonder where your socks go? 🧦 #screammovie #fypシ゚viral #washerhacks #socks#maintenance ♬ original sound - GLOSS

- Dugujem ispriku svojoj obitelji jer sam ih krivio za gubljenje čarapa - bio je jedan komentar.

- Ne mogu vjerovati da su šale kako perilica jede čarape zapravo istinite - dodao je drugi.

DODAJTE I LEŽALJKE Kako urediti balkon za ljepše i sunčane dane: Lampice i biljke stvaraju romantičnu atmosferu

Perilica rublja ipak nije jedino mjesto gdje mogu zapeti. Moguće je da su čarape nestale i negdje drugdje u procesu. Kada ste u potrazi za nestalim rubljem, vrijedi provjeriti i svoju sušilicu rublja. Pažljivo pogledajte unutrašnjost hvatača za dlačice ako se nalazi na prednjoj strani vaše sušilice, jer je to uobičajeno mjesto za skrivanje, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 05.05.2023.

    Ne nestaju

  • thevuky 05.05.2023.

    Evo idealnog mjesta za sakriti ušteđevinu😂

  • 05.05.2023.

    Nemam taj problem jer ne perem ja nego žena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare