To je to što me zanima!

Jednojajčane blizanke zaljubile se u jednojajčane blizance: To nismo ni sanjale, živimo skupa!

Moja sestra i ja odrasle smo kao najbolje prijateljice i uvijek smo bile jedna uz drugu. Nismo ni sanjale da ćemo se zaljubiti u braću blizance. Živimo zajedno, ali ne planiramo zajedničko vjenčanje, rekla je Venessa
Vidi originalni članak

Jednojajčane blizanke Venessa i Kerissa D'Arpino (25) iz Medforda u Oregonu upoznale su Lucasa i Jacoba Sealbyja (29) također jednojajčane blizance, u lipnju prošle godine. Između njih se brzo rodila ljubav. Vanesa se zaljubila u Lucasa, a Kerissa u Jacoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postali su najbolji prijatelji, a sada i žive zajedeno.

- Moja sestra i ja odrasle smo kao najbolje prijateljice i uvijek smo bile jedna uz drugu. Nismo ni sanjale da ćemo se zaljubiti u braću blizance - rekla je Venessa, osobna trenerica i dodala kako ih je upoznala njezina klijentica.

- Jedna od mojih klijentica je medicinska sestra koja je liječila Lucasa. Rekla mi je za njega i za njegovog brata i dodala kako misli da bi se mi super slagali. Dopustila sam joj da mu da moj broj, a Lucas me kontaktirao sljedeći dan - ispričala je Venessa.

TOP SAVJETI FRIZERKE Njega kose preko ljeta: Naučite kako je zaštititi od isušivanja te koji preparati mogu pomoći

Otišli su zajedno na spoj, a sestre blizanske su se složile da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Bilo je stvarno uzbudljivo kad smo se našli svi na prvom spoju. Što smo više razgovarali, to smo se više povezivali i odmah smo znali da nečega tu ima - dodala je Kerissa, također osobna trenerica.

Rekli su kako ih stranci često pogledavaju i imaju pitanja kada su svi zajedno, ali i da su ljudi često oduševljeni njihovom jedinstvenom pričom. Nakon tri mjeseca su odlučili živjeti svi zajedno.

PAMETNO, A NIJE TEŠKO 10 trikova s kojima će vam auto uvijek biti čist, mirisan i uredan

- Ljudi nas ponekad teško razlikuju. Svi se družimo i jako se dobro slažemo. Sad kad živimo zajedno, još smo bliži nego ikad - rekla je Venessa.

Ipak, sestre su otkrile da ne planiraju zajedničko vjenčanje, piše Daily Mail.

AKO NISTE, POGLEDAJTE:

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cupidon 15.07.2021.

    Kod onih stvari, oni bi mogli pogriješiti, er ne znaju tko je tko, a to njima i nije važno kad su slični ko jaje jajetu. :<)))

  • nap 15.07.2021.

    Meni ovo nije zdrava veza

  • 15.07.2021.

    Tu DNK bude u problemu 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare