To je to što me zanima!

Jennifer Aniston ima novu boju kose i svi je naravno, obožavaju

Prilikom povratka na set Jenn je podijelila sliku sa svojim frizerom, a na njoj je vidljivo da joj kosa ima drugačije nijanse. Pretpostavlja se da joj je osvježio kosu s malo boje prije emisije
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston je na društvenim mrežama objavila da se vratila radu na setu Jutarnjeg showa (The Morning Show). Kako bi proslavila slavljenički povratak u neki privid normalnosti, glumica je objavila selfie iz svoje šminkerske prikolice svježeg i uzbuđenog izgleda - te predivne kose. 

BRZI RECEPT Kolač 'Crveni baršun' možete napraviti i za samo dvije minute

POGLEDAJTE VIDEO: Glumci iz serije Prijatelji ponovno će se udružiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prljavoplava nijansa ove zvijezde ne samo da je profesionalno oblikovana - naizgled bujna i nježno uvijena kako bi vrhovima dala dodatni naglasak - već je i boja osjetno svjetlija nego što smo je vidjeli u posljednjih nekoliko mjeseci, što naslućuje svježi set pramenova.

STYLISH CURE Modeli Kendall i Bella zvijezde su proljetne Givenchy kampanje

Svjetlije plavo osvježenje zapravo ima smisla, jer se Aniston slikala sa svojim frizerom Chrisom McMillanom, koji je, po izgledu Anistoninih svjetlijih, plavih pramenova, vjerojatno u njezine pramenove dodao malo peroksida prije bojanja, piše Refinery29.

PROMO Modni savjeti za kreiranje vlastitog stila - Zablistajte uz pomoć malih modnih trikova

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tipkam 30.01.2021.

    Ništa nije promjenila, ista frizura, ista boja uz promjenu nijanse oduvijek identična.Daj malo hrabrosti , izađi iz oklopa , dosadna si...

  • 30.01.2021.

    uvik plavuša tako da nikakva velika promjena

  • LJEPOTICA 1 29.01.2021.

    Odvratna ona odvratna boja kose,bapska,ko kapula!

Komentiraj...
Vidi sve komentare