To je to što me zanima!

Jesenska šetnja Mirne Maras i Martine Podgorski za Arileo

U "must have" kombinacijama modne kuće Arileo, Martina Podgorski i Mirna Maras dočaravaju klasiku, romantiku i eleganciju jesenskog looka suvremene žene
Vidi originalni članak

Poznata TV lica, Mirna Maras i Martina Podgorski, najavile su novu kampanju modnog branda Arileo za kolekciju prikazanu na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u. U must have Arileo modnim kombinacijama i kroz  romantičnu jesensku šetnju pokazale kako Arileo modna priča ispunjava očekivanja svake suvremene žene u potrazi za savršenim jesenskim lookom.

Kao i uvijek, kaputi i kombinezoni i dalje su imperativ modnog studia Arileo koji se svake sezone reinterpretiraju u novom ruhu s modernim detaljima poput kopči ili dugmadi. Kombinezon kao kraljica njihovog dizajna i ove sezone nosi lice ženstvenosti kojem je udahnuta nova nota elegancije s naglašenim predimenzioniranim ovratnikom.

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane tonove, dok boja vina savršeno se upotpunjuje u njihovu ovojesensku viziju.

Mirna i Martina kao velike ljubiteljice rada studia Arileo kojeg rado nose ne samo u svakodnevnim već i u šetnjama na crvenom tepihu ispričale su nam pravu jesensku modnu rapsodiju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CUKRENA. 17.11.2014.

    Lijepe su slike ali kreacije tako, tako..eventualno boja, iako ja volim malo tamniju crvenu..:))

  • ellizabet 17.11.2014.

    Predivno,baš kako volim od kroja do boje!Lijepo i lijepe a Mirna mi je baš prekrasna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare