To je to što me zanima!

Jeste li ljubimca već pretvorili u animiranu zvijezdu? Mnogi su 'poludjeli' za fora aplikacijom

Tehnološki napredak i razvoj oduvijek je fascinirao ljude, a sada je uz pomoć umjetne inteligencije napravljena aplikacija za animiranje ljubimaca. Baš kao u filmovima
Vidi originalni članak

Microsoft je nedavno predstavio novu verziju Binga koja uključuje integraciju s ChatGPT-om te dolazi s aplikacijom za animiranje ljubimaca uz koju vaš psić u par koraka može postati zvijezda Disneyjevog filma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova opcija je besplatna, a sve što trebate je prijaviti se na Microsoft račun i slijediti daljnje upute, a umjetna inteligencija će pretvoriti vaše ljubimce u animirane zvijezde, kao da su iz Pixarovih ili Disneyjevih animiranih filmova.

Umjetna inteligencija u radiologiji AI može pregledati tisuće snimki pacijenta u sekundi, i vidjeti ono što je radiologu promaklo

Korak 1. Preuzmite aplikaciju Bing: Chat with AI and GPT-4.

Korak 2. Prijavite se na svoj Microsoft račun ili kreirajte novi, potom kliknite na "image creator" - alat koji vam omogućuje stvaranje digitalnog vizualnog sadržaja. 

Korak 3. U prozorčić koji se otvori napišite jasne opisne upute kakvu sliku želite stvoriti. Na primjer, "kreiraj poster u stilu Pixara koji prikazuje labradora ispred bijele kuće". Možete navesti i naslov koji želite da AI stavi na vaš poster.

Korak 4. Pričekajte da se slike postera generiraju i zatim ih preuzmite na svoj uređaj. 

'NOW AND THEN' Izlazi nova pjesma Beatlesa: Još 1976. ju je otpjevao Lennon, sad ju dovršila umjetna inteligencija

Ova aplikacija ima mnogo mogućnosti koje pruža AI pa i upload vlastitog ljubimca kojeg onda možete animirati. 

TUTORIAL: 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • OBJEKTIVNIopettu 08.11.2023.

    To je za ljude koji nikada nece odrasti, imaju poremecaj percepcije i nisu svjesni okoline a imaju i viska vremena.

  • beba maza 08.11.2023.

    Bolje naučite kako se sadi voće , povrće , drveće , cveće jer od toga možete imati praktične koristi , a ne od ovih aplikacija koje su samo zamlaćivanje i čisto gubljenje vremena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare