To je to što me zanima!

Jesu li ovo najslađi štenci na svijetu? Cijena im nije slatka...

Iako je cijena paprena, psići se brzo prodaju jer izgledaju kao plišane igračke. Nakon uplate štence šaljuu bilo koji dio svijeta, često putuju zrakoplovom do novih vlasnika
Vidi originalni članak

Ovi psići su toliko slatki da bi ih čovjek poželio sve imati doma. Radi se o štencima koje prodaje američka tvrtka "Rolly Teacup Puppies", a cijena im se kreće od otprilike 31.000 kn do 43.000 kn. 

Ipak, kinolozi i stručnjaci upozoravaju da je riječ o još jednom besmislenom i opasnom pomodarstvu i da ovakvi minijaturni psići nisu nimalo zdravi. Riječ je o uzgoju koji se temelji na genetskom poremećaju i takvi mali štenci često imaju ozbiljne srčane mane ili probleme s kičmom, guranjem i slično.

Iako je cijena paprena, psići se brzo prodaju jer izgledaju kao plišane igračke. Pogledati ih možete na Instagramu, ali i na njihovoj internetskoj stranici.

Nakon uplate štence šalju gdje god treba, u bilo koji dio svijeta, često putuju zrakoplovom do novih vlasnika. Naravno, to je dodatni trošak.

Ako to kupac želi, sa psićem u zrakoplovu, ili nekom drugom prijevoznom sredstvu, može biti netko tko će paziti na njega i osobno ga dostaviti novom vlasniku.

Mnogima ovi psići služe kao modni dodatak pa ih nose u torbicama, kupuju im odjeću...

OVDJE možete pogledati koje štence trenutno imaju u ponudi, o kojim vrstama pasa se radi i kolika im je cijena.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Log 07.02.2017.

    Ovaj predzadnji mi je najslađi

  • Medici 30.01.2017.

    Jeftinije je nabaviti plišanca na baterije. BTW gdje su sada svi oni silni ljubitelji životinja koji brinu o istima. Igranje genima je opasno..a životinjice mogu patiti...srce, kralježnica...jasno stojiu tekstu....

  • Gustavo.Woltmann 29.01.2017.

    Strašno dokle je covjek spreman ici radi cistog cejfa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare