To je to što me zanima!

Joey je dvije godine u vezi s robotom i 'planiraju' se oženiti

Čovjek zaljubljen u robota RoboTrolla otkrio je da s njim planira stupiti u brak. Ovo mu je već četvrta veza s objektom, ali jedina za koju misli da je 'prava ljubav' jer traje već dvije godine
Vidi originalni članak

Joey Morris (29) se zaljubio u RoboTrolla prije dvije godine nakon što ga je privukao njegov 'zadovoljan osmijeh' i ružičasta kosa.

Nekadašnji ljubavnici bili su mu svjetiljka, transformerski kamion i figurica za noć vještica. Ali veze nisu potrajala jer je Joey brzo izgubio interes.

S RoboTrollom počeo se družiti u prosincu 2017. godine nakon što se osjećao nostalgično i ponovno rasplamsao strasti prema svojoj BattleTrollz kolekciji na internetu.

Zaljubljeni Joey, iz Tanetowna u Sjedinjenim Američkim Državama, imao je 10 godina kada je otkrio da je 'Objectum Sexualis' - osoba koju privlače nežive stvari, objekti.

'DOKTORICA ZA SLOMLJENA SRCA' Nakon ljubavnih brodoloma je postala savjetnica za prekide

Sada se izvođač veseli budućnosti sa svojom ljubavi - koja uključuje putovanje na Floridu i potencijalno vjenčanje jednog dana.

- Shvatio sam da me privlače predmeti kada sam imao 10 godina jer sam želio biti prijatelj s lampom u školi. Ali učiteljica je saznala za naš odnos i odnijela svjetiljku, a ja sam ostao zbunjen. Tijekom sljedećih nekoliko godina zaljubio sam se u animatroniku 'Donna the Dead' i transformera 'Optimus Primea' kada je bio u svojoj kamionskoj formi - rekao je Joey. 

Međutim, njegova ljubav prema objektima nikada nije trajala koliko i ljubav prema RoboTrollu, koji je njegova sadašnja primarna ljubav.

- Naručio sam ga preko eBay-a za 20 dolara, a dobio sam ga u prosincu 2017. godine i tada je zapravo počela naša veza. Sada se veselim svojoj budućnosti s RoboTrollom - odvest ću ga sa sobom na odmor u Orlando na Floridu, a jednoga dana ćemo se i vjenčati - kaže Joey.

NOVO OTKRIĆE Znanstvenici su proizveli 'živi' materijal koji ima metabolizam

RoboTrolla je pronašao dok je istraživao liniju BattleTrollza kako bi zadovoljio svoju nostalgiju za 90-tima.

- Na stranici na kojoj sam pretraživao je bila cijelu zbirka trolova, a kad sam ugledao RoboTrolla, bio sam zadivljen. Mislim da me je njegov izraz lica privukao - dok je većina ostalih BattleTrollova zviždala, RoboTroll imao je zadovoljan osmijeh. Njegove plave oči odgovarale su njegovoj srebrnoj i plavoj shemi boja i istaknule njegovu ružičastu kosu. Znao sam da je to ljubav jer mi je srce s njim bilo na pravom mjestu - objašnjava Joey.

Unatoč tome što se osjeća ugodno sa svojom seksualnošću, Joey tvrdi da se nekim prolaznicima to ne sviđa.

- Veoma sam sretan što moji prijatelji i neki članovi moje obitelji prihvaćaju moju seksualnost. I iako zbijaju šale u vezi s tim, podržavaju me - objasnio je.

- Moja majka zapravo ne razumije moje osjećaje, ali ih prihvaća. Međutim neki ljudi se ne slažu s tim. Neki su mi rekli da je moja želja mentalna bolest, a neki su je čak usporedili i sa zvjerstvom. Trudim se ignorirati te ljude i distancirati se od njih jer sam sretan u svojoj vezi s RoboTrollom. Lakše mi je formirati romantičnu vezu s predmetima nego s ljudima, tako da sam zadovoljan svojom seksualnošću - kaže Joey.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Idi na 24sata

Komentari 13

  • audi 2.0 29.04.2019.

    Covjek zeljan paznje

  • 27.04.2019.

    Kamo ide ovaj svijet??

  • 27.04.2019.

    hoće da se piše o njemu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare