To je to što me zanima!

Judita Franković ima najbolji stil prema izboru časopisa Elle

Najbolje mlade dizajnerice su Maja Merlić i Andreja Bistričić iz Dioralopa, Kristina Šalinović je dobila nagradu za najbolji model, a Keti Balogh za životno djelo
Vidi originalni članak

Sinoć su u zagrebačkoj Laubi povodom 10. godišnjice časopisa Elle u Hrvatskoj po prvi puta dodijeljene nagrade najboljim pojedincima iz svijeta mode, Elle Style Awards. 

U kategoriji "Najbolji celebrity stil" nagrada je pripala glumici osebujnog stila Juditi Franković koja oduševljava modne kritičare svojim vintage smislom za modu, a ovaj put je zablistala u neobičnoj kombinaciji modne kuće Mak. Kristina Šalinović koja je krasila naslovnicu Voguea i koju obožava Jean Paul Gaultier, najbolji je model. Najbolji mladi stilist je Doris Fatur, a najbolji dizajner accessoriesa Dean D. Nagrada za najboljeg umjetnika makeupa pripala je Saši Jokoviću, omiljenom vizažistu brojnih hrvatskih zvijezda koji se okušao i u šminkanju modela na pariškom tjednu mode, dok je najbolji stilist kose Milena Maršić. 

Najbolji mladi dizajneri su modni dvojac Dioralop, Maja Merlić i Andreja Bistričić koje osvajaju hrvatsku modnu scenu, dok je nagrada za najboljeg modnog dizajnera pripala Silviju Vujičiću. Najbolji modni fotograf je Mladen Šarić, čije fotografije su objavila i strana izdanja časopisa Elle. 

Nagrada za životno djelo pripala je Katarini Balogh, hrvatskoj dizajnerici koja već 40 godina oduševljava svojom inovativnošću i dizajnom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mazaluna 30.10.2012.

    Judita je to zaslužila kao i Joković ostalo je sve namješteno.Krpe koje radi Katy Balogh su grozne i nenosive.

  • Aranka 28.10.2012.

    Ako su oni zadovoljni..i ja sam!

  • MaraBrajković 28.10.2012.

    Svaki put kad vidim ovu dizajnericu Branku D.pomislim (profesionalna deformacija),kako bih joj šiške na čelo promjenilo izgled lica 100%!

Komentiraj...
Vidi sve komentare