To je to što me zanima!

Kad vam plate večeru i pitaju kako ste, djeca više nisu djeca

Otkako ste se našli u paklu podivljalih hormona, drskosti i ludih ispada - zvanih adolescencija, osjetili ste da vam je dom ponovno postao mirna luka - da, djeca su vam odrasla!
Vidi originalni članak

Roditeljstvo je najnevjerojatnije iskustvo na svijetu, ali ujedno i jedno od najtežih. Kad se dijete rodi stalno ste na prstima i iglama, dok pokušavate dijete zaštititi od svih opasnosti koje na svijetu vrebaju. Zatim ona malo narastu i dok istražuju svijet, svima su najslađi i najdraži. Mirna faza traje sve dok sa svojim malim anđelima ne počnete voditi bitke oko baš svega, a najviše zato što znate da im je sve važnije od dvosatnog druženja s mamom i tatom.

Poslije toga, na samo kratki trenutak života oni vam se vrate, a zatim uslijede fakultet, prvi poslovi i prve ozbiljne veze. Tada se i vaš odnos znatno mijenja, osjećate puni povratak poštovanja i uvažavanja, ali tek kad vas s pravim i iskrenim zanimanjem zapitaju kako se vi osjećate i što oni mogu učiniti za vas, tada mali anđeli više nisu djeca.

POGLEDAJTE VIDEO: Rade li i vaša djeca ove stvari? Ako da, onda djeca više nisu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koliko god to nekim roditeljima bolno bilo, odrastanje i zrelost vaše djece znači, prije svega, da ste uspjeli u svojoj zadaći, ali i da dolazi ono doba kad ćete uživati u novoj razini vašeg odnosa. Osim toga, bit ćete i ključni u životu vaše unučadi, ali nasreću, kada dođu svi izazovi roditeljstva, vi ćete se lagano pokupiti svojoj kući...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Plavusa 13 Pink G 17.04.2016.

    Can't wait for my kids to look at me and say:"God mum, these kids are driving me insane!"That way I can just sitback with a hughe smile and say "REALLY?"

  • montello 16.04.2016.

    nece vječno netko ostat teenager bravo novinari

  • MOC JE U ZNANJU 16.04.2016.

    Hvala Bogu da su porasli i da sami mogu uzeti da jedu kada su gladni . :-))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare