To je to što me zanima!

Kad vam se ne da: Trikovi za brzinsko čišćenje i spremanje

Naučit ćete kako očistiti tipkovnicu prepunu mrvica za minutu, kako gumene rukavice pretvoriti u super pomagalo za brzinsko pranje posuđa, super trik za slaganje cipela...
Vidi originalni članak

Ako se znate dobro snalaziti u životu, tada ponekad ne morate gubiti puno vremena na čišćenje i spremanje. Na primjer, glavu tuša prekrivenu kamencem ne morate ribati dok vam nokti ne otpadnu, dovoljno je vrećicu za zamrzavanje napuniti alkoholnim octom, uroniti glavu tuša unutra, pričvrstiti gumicama i pričekati pet minuta. Kroz vrećicu imate priliku promatrati reakciju. 

NIJE SAMO ZA ESTETIKU Znate li čemu služe ove crne točkice na staklu vašeg auta?

Zatim, tu je i trik kako organizirati mnoštvo pari cipela, a svaka žena zna da to nije lako jer svako malo se novi par pojavi u kući. U tom slučaju ne bacajte kutije u kojima ste ih kupili, već ih slažite na način kako je niže pokazano u videu.

Naučit ćete i kako očistiti tipkovnicu prepunu mrvica od hrane - ljigavcem, kako gumene rukavice pretvoriti u super pomagalo za brzinsko pranje posuđa te trik kako spriječiti da vam metalne boce sa kozmetikom ostavljaju tragove hrđe na kupaonskim elementima.

I za kraj, pasta i četkica za zube postat će vaš najbolji prijatelj - ne samo zbog blistavo bijelih zuba, već i omiljenih tenisica.

POMAŽU ČEŠALJ, BUŠILICA... 10 trikova za kreativno šivanje i stvaranje zanimljivih motiva

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 19.11.2019.

    šta se mora nije teško..

  • Anakin S 19.11.2019.

    Opet ova teta ..ehh

  • Anakin S 19.11.2019.

    Opet ova teta ..ehh..

Komentiraj...
Vidi sve komentare