To je to što me zanima!

Kaia Gerber ima novu hit boju kose - 'kombo' smeđe i plave

Manekenka Kaia, kćerka supermodela Cindy Crawford, isprobala je novu boju koju nije teško postići, a radi se o pramenovima i nijansiranju kombinacija kontrastnih tonova
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Organizirajte svoj nakit prema veličini, modelu i materijalima

Nije niti smeđa, nije plava, već kombinacija i ime joj je - bronde, kao izvedenica engleskih riječi blond i brown. Jedna od prvih cura ove sezone koje nose ovaj trend je Kaia Gerber, koja ovih dana očito eksperimentira s kosom te je izabrala jednostavne nijanse koje više manje svi imamo, objavio je The Zoe Report. Naime, pramenovi se rade na folije, bira se pramen po pramen, a nakon toga se aplicira boja i zatvori folija.

BAŠ SU STYLISH Danski royal brend predlaže chic antibakterijske rukavice

Ovaj legendarni način izrade pramenova zahtijeva dosta vremena, a to je ono čega ovih dana ne nedostaje. Kaia je inače brineta i njezina je kosa izuzetno tamna, pa joj pristaju pramenovi medenog, toplog tona. S druge strane, hladan ton lica plavuša više voli pepeljaste nijanse.

Ovakve boje kose često vidimo na brinetama koje žele nešto svjetliju kosu, a opet da njihova prirodna baza ostane ista. Za prirodan prijelaz, pramenovi moraju biti udaljeni od korijena, odnosno nema potrebe da boja ide skroz do tjemena.

SILUETA PJEŠČANOG SATA Glumica Scarlett Johansson: Princeza u satenu i korzetima

Smeđe-plava kosa podsjeća na devedesete, kad su istaknuti pramenovi bili hit, a popularizirala ih je Rachel, odnosno Jennifer Aniston.

Danas, u vrijeme povratka svega što ima veze s devedesetima, nije čudno da se u danima izolacije na društvenim mrežama pojavljuju razni vintage stilovi, ne samo modni, već i kozmetički.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Organizirajte svoj nakit prema veličini, modelu i materijalima

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare