To je to što me zanima!

Kako bi razgovor za posao izgledao kada bi bili iskreni

Na potencijalnog poslodavca želimo ostaviti što bolji dojam. Ako ste bili na razgovoru za posao, vjerojatno ste morali odgovoriti na barem jedno od ovih pitanja
Vidi originalni članak

Kako se obući – poslovno ili neformalno? Doći ranije ili točno na vrijeme? Biti duhovit ili smrtno ozbiljan? To su samo neke od dilema s kojima se većina nas susreće prije odlaska na razgovor za posao. U želji da na potencijalnog poslodavca ostavimo što bolji dojam istodobno pokušavamo biti opušteni, ali ne i neozbiljni, duhoviti, ali ne i smiješni te samouvjereni, ali ne i bahati, piše Večernji list. 

Budući da se u ova recesijska vremena mnogi od nas bore za radna mjesta, pravi je trenutak da analiziramo neka od najčešćih pitanja koja se postavljaju na razgovoru za posao.

Ako ste samo jednom bili na razgovoru za posao vjerojatno ste morali odgovoriti na barem jedno od ovih pitanja. I dok odgovaramo jedno, najčešće mislimo nešto sasvim drugo...

Analizu najčešćih pitanja na razgovoru za posao pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • piksa123 17.05.2015.

    hvala bogu da nemoram ic na razgovor

  • Roy Ban 15.05.2015.

    pitanje sex sa mnom zaposlenje

  • lionheart 15.05.2015.

    samo ne pitaj kad je i kolika je placa. ukoliko si zensko naglasi da ti trudnoca nije ni na kraj pameti. reci da ti je 12 radnih sati cisti gust i da ti godisnji odmor ne treba. sigurno ulazis u uzi krug dok vlasnik cacka nos birajuci svog novog roba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare