To je to što me zanima!

Kako brzo očistiti Tupperware: Uz pomoć šećera i kockica leda

Šećer sadrži enzime koji rješavaju mrlje tako da tope masnoću, a kocke leda 'rastave' mrlje od masti i druge prljavštine. Ovaj je proces čišćenja s Instagrama pogledalo skoro 700 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Instagram račun Blossom, na kojem se dijele savjeti i najnoviji trikovi o čišćenju, postao je hit među kućanicama kad je netko na njemu podijelio video u kojem objašnjava kako očistiti Tupperware kutiju za užinu. Blossom inače ima 3.9 milijuna pratitelja, a ovaj video u kojem se objašnjava čišćenje Tupperwarea dnevno pogleda oko 650 tisuća ljudi.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvo se prikazuje kutija za užinu koja je izblijedila nakon pranja u mašini za suđe, koju 'stručnjakinja za mrlje' pospe velikom žlicom šećera. Nakon toga doda malo deterdženta za suđe, i ostavi da se kutija kratko namače u 'pasti' od šećera i sapunice.

Nakon toga dodaje šest kocki leda i ostavlja ih da se otope. Na kraju dodaje još čašu vode i ostavlja da se sve skupa namače deset minuta. Nakon što ispere sastojke, kutija je potpuno čista i izgleda kao nova.

Šećer sadrži enzime koji rješavaju mrlje tako da tope masnoću, a kocke leda 'rastave' mrlje od masti i druge prljavštine. Na ovom se računu inače promiču prirodni sastojci u vođenju kućanstva, jeftinije i ekološke podobnije alternative raznim sredstvima za čišćenje.

A koliko je popularan govori činjenica da su stotine ljudi komentirale samo ovaj video, koji je već pogledan skoro 700 tisuća puta.

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare