To je to što me zanima!

Kako izabrati najbolji parfem za poklon? Kupujte ga ujutro

Uz ovih par savjeta, odabir parfema za vama dragu osobu bit će lakši. Idealno je ići ujutro i pri tom na sebi nemojte nositi nikakve parfeme kako vas ne bi ometao u odabiru
Vidi originalni članak

Kada nekome kupujete parfem, znači da ga dobro poznajete jer je teško odabrati onaj pravi. Primjerice, predivni Miss Dior napravljen je za elegantnu i vatrenu ženu koja je zaljubljena, pa je idealan poklon za one koji su “friško” zaljubljeni.

S druge strane, Bonbon brenda Viktor&Rolf u posljednje je vrijeme zaludio žene. S ovim mirisom, nazvanim po slatkišu, ciljali su na žene koje si vole ugoditi, a ima li bolje stvari od kupnje poklona za samu sebe? Blagdani stižu, pa zašto ne biste počastili same sebe?!


I dok će jedni reći kako je parfem “najklišej” poklon koji možete darovati, u odabir pravog zaista ulazi puno truda, jedino ako ne znate omiljeni parfem onoga kome kupujete. Kako biste si ovo olakšali, u kupnju uvijek idite ujutro i kada imate dovoljno vremena. Na sebi nosite svježe opranu odjeću, na kojoj nema drugih mirisa (od kuhanja, dima cigareta...).

Ne idite u kupnju ako ste jeli ljutu ili začinjenu hranu jer koža ima drukčiji miris nakon određenih namirnica, pa će imati i parfem koji probate.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • aurea1 05.12.2016.

    kako volim dobar parfem

  • OrcaPerestrojka 04.12.2016.

    Ajde molim te. Za par dobrih parfema trebaš kredit dignut uz jamca.

  • OrcaPerestrojka 04.12.2016.

    Zašto nema neki parfem koji miriši po parizeru ili pašteti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare