To je to što me zanima!

Kako napokon imati kupaći koji savršeno pristaje - ovisi o građi

Patentni zatvarači na prednjem dijelu dobro će izgledati na svakoj figuri i vrlo su trendi, dok jednodijelne badiće s puno izreza britanska stilistica Susie Hasler savjetuje djevojkama ravnije građe tijela za privid oblina
Vidi originalni članak

S približavanjem sve toplijeg vremena maštanja o plaži i kupanju ugodna su razbibriga, no svaka žena zna da donose i dilemu - koji kupaći kostim odabrati da bi se osjećale ugodno i izgledale najbolje moguće.

Pogledajte kako izgleda ljudsko smeće na dnu mora:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanska nagrađivana stilistica Sussie Hasler ima odgovor na to, ističući glavne ovogodišnje trendove i stilove s kojima ne možete pogriješiti neovisno o tome imate li mršavu, dječačku građu tijela, koji kilogram više, sportsku građu ili pak oblik jabuke s većim trbuščićem i vitkim nogama. Osim toga, ne pristaju svima gornji dijelovi trokutići, ne treba svakome push up i nije svaka težina prsiju za gornje dijelove tanjih naramenica. 

Pješčani sat

Žene ove građe podjednako su široke u bokovima i ramenima, s istaknutom guzom i grudima te svakako moraju naglasiti struk, ističe Hassler za Daily Mail. Također, dobro će vam pristajati visoko rezane gaćice kao i jednodijelni kupaći.

Kod odabira kupaćih s istaknutim printom, nemojte birati one jako upadljive koje će se 'rastezati' i dati dojam da ste jači nego što zbilja jeste - birajte radije uzorak slične palete boja, jer je na vašem tijelu 'manje više'.

PRISTUPAČNI I STYLISH Pripreme za more: 10 super badića iz high-street dućana

Jabuka

Imate li veće grudi, a uže bokove i naglašen gornji i donji trbuh, birajte gornji dio koji ima definirane košarice ili traku ispod grudnjaka koja ga čvršće drži.

Jednostavne bikini trokutiće odbacite, a trbuh prekrijte oštrije izrezanim donjim dijelom koji će prekriti donji trbuh i naglasiti noge.

Ovaj tip građe tijela idealan je i za jednodijelne kupaće kostime kojima bi bočni dijelovi trebali biti u tamnijoj boji što optički sužava.

Kruška

Kod kruškolikog oblika tijela treba postići ravnotežu. Nosite gaćice koje se vežu trakicama, pa ćete ih tako moći i prilagoditi bokovima, a s gornjim dijelom možete se poigrati kako bi vizualno povećali poprsje i postigli balans. 

Birajte one gornje dijelove koji se vežu oko vrata, ukrašene trakicama, mašnicama, perlicama - a što je jarkija boja, to bolje. Neka vam gaćice budu  popularnog hipster modela ili male bokserice, a izbjegavajte mini šarene gaćice.

EKO-MODA Pozitivan trend: Održive badiće rade od starih ribarskih mreža

Ravnija građa

Dječačkom obliku tijela bez puno oblina stoje jarke boje, predimenzionirani uzorci, našiveni dodaci i volani. Mikro donji dijelovi ili oni s volanima stražnjici i bokovima dat će nešto volumena, a možete nositi i vrlo popularne monokinije s izrezima sa strane kako biste dobili iluziju struka. 

Ukoliko patite za većom pozadinom ponovno će nabori, volančići, jake boje i uzorci dobro doći. Birajte gaćice koje malo više otkrivaju.

Dodatni savjet

Huslter ističe kako se ovog ljeta patentni zatvarači vraćaju na velika vrata, osobito oni na prednjem dijelu jednodijelnog kupaćeg kostima, makar mogu dobro izgledati i samo na gornjem dijelu - osobito ako imate manje do srednje grudi te ih želite naglasiti dekolteom koji 'stisne'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _Varešak_ 27.06.2020.

    Najbolji kupaći kostim je Evin kostim.

  • Dalibor0704 26.06.2020.

    Puno priče oko vrsta kostima, a onda dođe toples od 65 godina.

  • tedlar87 26.06.2020.

    A trota od 100 kila?ona nosi badić od cerade za fićeka pokrivati

Komentiraj...
Vidi sve komentare