To je to što me zanima!

Kako nastaje fina domaća rakija: 'Uz kotao je vruće, ali za ove kapi isplati se pretrpjeti...'

U Dalmatinskoj zagori pečenje rakije je običaj koji se odvija pod budnim okom starijih mještana... Rijetke su kuće koje u kamenim konobama u pletenim demižanama ne čuvaju dobru kapljicu izvornih alkoholnih pića
Vidi originalni članak

Vrijeme rakije je, rekli bi Dalmatinci, kad je mlado vino odliveno, a drop, komina, spremna za domaću lozovaču. Ugodni sunčani dani kao idealni su jer je ovo vrijeme oduvijek bilo rezervirano za pečenje rakije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.11.2021.

    od krušaka i dunje je naj naaaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare