To je to što me zanima!

Kako očistiti dom u 20 minuta?

Kada ste ograničeni vremenom, a očekujete goste ili ne možete više trpjeti nered i prašinu, odradite čišćenje od 20 minuta. Počnite s dezinfekcijskim maramicama s kojima ćete očistiti većinu površina
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za čišćenje otkriva kako brzo očistiti cijeli dom u dvadesetak minuta. Kaže kako to ne mora biti naporan, beskrajan zadatak. Održavanje doma urednim u kratkom roku savršeno je kada ste u stisci s vremenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Savršeno je ako se osjećate preopterećeno ili vam dolazi društvo i morate očistiti prostor - rekla je u videu pokazujući brzu metodu čišćenja kojoj je vjerna.

BRZI TRIKOVI Evo kako jednostavno ukloniti lak za nokte sa svih površina

Počevši od kupaonice, savjetuje nabavku dezinfekcijskih maramica za brisanje površina. 

- Očistite kupaonicu najbolje što možete i gotovi ste. Prijeđimo na kuhinju, očistite sudoper, stavite sve u perilicu posuđa, upotrijebite maramice i da obrišete mikrovalnu pećnicu, hladnjak i radnu ploču - predlaže ona.

Sljedeća je dnevna soba. 

@organizedchaos4 This method works great for those days when you’re feeling overwhelmed with the mess. #fyp #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #LENOVOJUSTBEYOU #howto #speedclean #tidytok #motivation #mentalhealth #kids #mom ♬ original sound - Organized Chaos

Uzmite praznu košaru za rublje i u nju bacite sve stvarčice i predmete. Odložite to u ormar pa se time pozabavite kasnije. Obrišite na brzinu prašinu sa svega, a nakon toga možete upotrijebiti usisivač, po mogućnosti štapni, za čistoću cijelog prostora, uključujući i namještaja.

SAVEZNIK U ČISTOĆI Octom možete očistiti gotovo sve u domu - osim ovih 6 stvari

Poprskajte malo osvježivača po prostoru, pospremite predvorje i gotovi ste.

-  Trebalo mi je doslovno 20 minuta za sve ovo - rekla je žena.

- Obožavam ovo. Jednom dnevno svakoj sobi posvetim pet minuta za čišćenje, a sa šest soba to je 30 minuta - glasio je jedan komentar.

- Čekam da djeca odu spavati i onda mogu sve počistiti u roku od 30 minuta. Ali, nećemo pričati o gornjem katu - našalio se drugi.

KOLIKO GA ČESTO ČISTITE? Ovo mjesto u dnevnom boravku mnogi zaboravljaju očistiti, a puno je bakterija i prljavštine

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Meryann 24.08.2022.

    Te maramice za čišćenje su tragedija! Jednom kupila i mjesecima se sama sebi čudila što mi je bilo u glavi??? Inače, Vileda antifibre krpe za čišćenje toplo preporučam za sve površine!😊Od kad sam ih otkrila život mi je postao jednostavniji😁

  • mama seka 20.08.2022.

    tako radi svaki dan?pa koliko kosara vec ima u ormaru?!

  • fina gospođa 20.08.2022.

    Samo za čišćenje kupatila treba ti toliko vremena . :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare