To je to što me zanima!

Kako prepoznati da želi seks na jednu noć? Ženama to ide bolje

Želi li netko seks samo za jednu noć možete prepoznati samo ako gledate tu osobu, kažu stručnjaci. Smatra se da su muškarci koji imaju veće crte lica i velike oči, a žene vitkog lica i manjih očiju promiskuitetnije
Vidi originalni članak

Australska istraživači sa Sveučilišta Macquarie ispitivali su heteroseksualne muškarce i žene bi li pristali na neobavezan seks. Također su ih fotografirali, a fotografije pokazali ostalima koji su sudjelovali u istraživanju. Istraživači su tako htjeli vidjeti kako će ispitivači, samo na temelju izgleda, zaključiti je li netko zainteresiran za neobavezan seks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žene su uglavnom bile u pravu u svojim pretpostavkama, ali muškarci su često pogrešno mislili da manje crte lica i manje usne znače da su spremne za seks na jednu noć.

PREPORUČILI STRUČNJACI Najbolje seks poze kojima ćete lako smanjiti stres i tjeskobu

- Pokazalo se da su žene doista dobro procjenjivale jesu li muškarce zanimale samo kratkotrajne neobavezne veze. Ovo je zaista vrijedna vještina jer bi ženama omogućila donošenje podsvjesnih odluka o tome koji bi im muškarci dobro odgovarali, u skladu s njihovim ciljevima - rekao je koautor Joe Antar.

Istraživači su otkrili da će računala biti sposobna donositi točne prognoze o namjerama muškaraca uzimajući u obzir samo njihova lica.

NAUČITE KAKO REAGIRATI Ljetne napasti: Stručnjaci otkrili kako se riješiti stršljena, ujeda stjenica, krpelja, mrava i pčela

- Mislimo da ovo upućuje na ulogu testosterona.Više razine testosterona povezane su s muževnijim crtama lica i s uobičajenim ponašanjem muškarca poput interesa za kratkoročne, nepovezane veze. Budući da testosteron igra puno manju ulogu u ženskom razvoju, to bi moglo objasniti zašto informacije o namjeri nisu prisutne i na ženskim licima - dodao je Antar, a piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nap 18.07.2021.

    Zene vise traze za 1 noc

  • 18.07.2021.

    Kako doma prepoznat da zakonita želi?😁

  • Hrvazistanac 18.07.2021.

    Jednostavno ;)) kad se ne pojavi sutra ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare