To je to što me zanima!

Kako se zaštititi od visokih troškova popravka mobitela

Dnevno u prosjeku 150 puta provjerimo mobitel. Praktički ga ne ispuštamo iz ruku. Poruke, pozivi, društvene mreže, navigacija, bez svega toga nam je teško zamisliti život
Vidi originalni članak

Kako se od mobitela sve manje odvajamo, nije rijetkost da nam ispadne iz džepa ili isklizne iz ruku. Tih nekoliko sekundi ultimativnog stresa, dok strepimo hoće li se razbiti ili će nekim čudom ostati čitav, ne treba nam u životu. Premda je strah od loma uređaja opravdan, jer više od 80 posto šteta na mobitelima rezultat je pada i oštećenja zaslona, možemo ga se jednostavno riješiti osiguranjem mobitela

Osiguranje od puknuća i loma ekrana ugovara se online, brzo i jednostavno. Uvjet je da mobitel nije stariji od 5 dana i da posjedujete račun. Osiguranje vrijedi u cijelom svijetu i može se ugovoriti na jednu ili dvije godine. Šteta se također prijavljuje online tako da nema gubljenja vremena na čekanje u poslovnici. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osiguranje je bolja alternativa od popravka koji može koštati papreno, čak toliko da ćemo radije kupiti novi uređaj nego popravljati stari.

Ako smo spremni investirati u prestižni pametni telefon, bilo bi mudro zaštititi se od potencijalno velike štete koju trenutak nepažnje može prouzročiti. Nezgodu ne možemo uvijek izbjeći, ali živce i novac možemo sačuvati. 

Osigurajte svoj mobitel. 
 

Idi na 24sata