To je to što me zanima!

Kako uštedjeti i pritom imati dobar stil: Praktična pravila koja je vrlo lako primijeniti

Vrijeme u kojemu se konstantno izmjenjuju trendovi, neki i preko noći, donosi nam razne opcije, no tu je i ona ekonomski lako izvediva, jer ne treba imati brdo novca za dobar stil, već samo izabrati ključne komade
Vidi originalni članak

Zimski stil donosi nam ključne komade kao što su kaputi i čizme, u samom vrhu praktičnog odijevanja sa stilom su jednostavni, klasični krojevi.

Svakodnevna modna formula može biti i pod utjecajem neutralnih tonova, oni su uvijek chic, bez obzira na prigodu ili doba dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Dizajnerica Lana Puljić radi traperice po mjeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od boja zahvalne su - plave, bež, crna, prirodne nijanse, pasteli i bijela.

Traper, kao simbol bezvremenskog stila, idealan je u nekim udobnim varijantama, odličan je ne samo s bijelim košuljama, već i rokerskim jaknama, kao i svilenim ili baršunastim sakoima.

NASTUP NA SUPER BOWLU Amanda Gorman još jednom bira atraktivan kaput, ovaj je s potpisom kuće Moschino

Modni dodaci su promjenjivi, lako je kroz njih pratiti trendove.

No, ako ste i tu za jednostavnost, dostupne su kreacije pastelnih ili tamnih tonova, bez ukrasa.

DIVNI DETALJI Ženstveni nakit: Top 10 ukrasa koji simboliziraju romantiku

Nakit će osvježiti svaki outfit, stoga odjevni komadi mogu biti super jednostavni, oni su poput bijelog platna koje ukrašavate po želji ili stilskoj potrebi.

Baloner, vuneni kaput, traperice, sakoi, crne čizme i tenisice neki su od ključnih komada praktične, svakodnevne garderobe, naročito ako nemate vremena ili volje za eksperimentiranje.

OUTFIT DANA Udoban vuneni kaput i kapa u svijetu neutralnih bež tonova

Kožnate hlače zahvalan su komad, naročito za simpatizerke rokerskog stila.

JESEN 2021. Skandinavski brend Hope ima idealnu kapsula-kolekciju koju je lako kombinirati svaki dan

U ovoj modnoj sferi su i jednostavne suknje, koje je lako nositi na visoke čizme ili salonke, ako se radi o nešto finijem odijevanju.

Bez pretjeranog korištenja boja i motiva, stil je jednostavan i neutralan, uvijek je iznad trendova, neopterećen modnim mijenama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LJEPOTICA 1 16.02.2021.

    Teta Dubravka,ova tema se vrti mjesec dana a i više,prežvakana je.Uskoro dolaze topliji dani,nećemo nositi kaputiće!I to "bež",modre...To je sve poslovni stil i za tetke.Svaki dan vidim par takvih dama koje kopiraju taj bež stil i onda kukaju kako ih nitko ne primjećuje,kako su one sofisticirane,uglađene...E a kad sam joj rekla da obuče crne uske traperice,kratku puf budicu,štikle...gle čuda!Bum!Sve oči uperene u nju,sad dama više nije IN💣💣💣

Komentiraj...
Vidi sve komentare