To je to što me zanima!

Kako zavezati kućni ogrtač? Ovo vam sigurno nije palo na pamet

Nema boljeg osjećaja nego iz vrućeg tuša uskočiti u udoban ogrtač. U njima se osjećamo razmaženo i udobno. Influencerica Cassidy pokazala je kako postići da se isti ne bi lako odvezao
Vidi originalni članak

Trebale su mi 34 godine da naučim kako pravilno vezati kućni ogrtač i on se nikada neće odvezati, podijelila je saznanje žena na TikToku. Nema boljeg osjećaja nego izaći iz vrućeg tuša i obući udoban ogrtač. Bez obzira volite li frotir ili svilu, ogrtači uvijek imaju način da se osjećamo razmaženo i udobno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Influencerica po imenu Cassidy Bybe, iznenadila je mnoge na internetu kada je otkrila pravi način vezivanja ogrtača kako se ne bi stalno otvarao.

LJUBAV NE PITA 'Zaljubila sam se u beskućnika: Sad smo zaručeni, imamo djecu'

- Jeste li znali da je pravi način vezivanja ogrtača provući pojas ovako - započela je video na TikToku, stavljajući oba kraja pojasa kroz rupice ispred sebe. Zatim je sve zategnula i zavezala mašnu.

@itscassidybybee Random but valuable #UnsealTheMeal #InstaxChallenge #BridgertonScandal ♬ original sound - Cassidy Bybee

- To se nikada neće odvezati - zaključila je. Haljina je djelovala sigurno i funkcionalno, ostavljajući gledatelje zapanjenima.

- Što?!?! Pokušala sam ovo danas - napisala je jedna osoba. 'Ti si genijalna. Ovo je genijalno', dodao je drugi komentator. 

MAMI POGLEDE 'Moj dečko je puno zgodniji od mene: Kada smo zajedno svi gledaju u njega. Navikla sam'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • x00x 31.03.2022.

    ja ostavim otvoreno...nek se lufta

  • sarcasmo 31.03.2022.

    Genijalno kao špaga na kotiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare