To je to što me zanima!

Kalendar anđeoske zaštite na dar: Otkriva kako im se obratiti

Kineski kalendar začeća, poster s kineskom godinom Vatrenog Majmuna, drago kamenje po mjesecu rođenja, veliki ljubavni profil i horoskop za 2016. godinu
Vidi originalni članak

Sedam nebeskih arkanđela ljudima donose ljubav, mudrost, oprost, pročišćenje, mir, zdravlje i snagu, a samo Astral svim čitateljima daruje veliki poster anđeoske zaštite koji otkriva kako i kada im se treba obratiti. 

Budući da u veljači počinje kineska nova godina, u najnovijem broju čitatelje darujemo i s velikim posterom kineske godine Vatrenog Majmuna, a donosimo i predviđanja za svaki znak kineskog zodijaka te feng shui savjete za poboljšanje energije.

Buduće mame ne bi smjele propustiti i drevni kineski kalendar začeća za 2016. godinu, a iz tablice će moći vidjeti kada zanijeti žele li dječaka ili djevojčicu. Za vas smo izabrali i drago kamenje po mjesecu rođenja koje upija energiju planeta i iscjeljuje organizam. 

Na kioscima je od 28. siječnja 2016. po cijeni od 14,99 kn

Kao i uvijek donosimo veliku astroprognozu za sve znakove zodijaka za veljaču te veliki astroprofil Vodenjaka, a astrologinja Vesna Narat je pripremila i ljubavni profil za sve znakove te veliki ljubavni horoskop za 2016. godinu. 

Astrolog Igor Ognjenović samo za Astral analizira najutjecajnije škole moderne astrologije, ali i zašto i kako novootkriveni deveti planet Sunčeva sustava djeluje na evoluciju čovječanstva. Tu je i test prave ljubavi iz kojeg možete saznati osjećate li iskrenu ljubav, simpatiju, požudu ili ste samo nekime opsjednuti.

Za one koji brinu o svom zdravlju donosimo najučinkovitije prirodne recepte za jačanje imuniteta, a protiv gripe i prehlade. Iz posebnog vodiča možete saznati koji su najbolji i najukusniji prirodni zaslađivači, odnosno zamjene za nezdravi šećer. 

Svi koji vole misterije će uživati u priči o lucidnim snovima koji su promijenili povijest te velikoj priči o arkanđelu ljubavi Šamuelu. Otkrivamo i što vam o vašoj vezi govori položaj spavanja u krevetu s partnerom, a Mevludin odgovora na sva vaša pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • neIy 29.01.2016.

    ima ih čak sedam a koji je moj ili bolje rečeno di je moj ? :)

  • zlatkoli 28.01.2016.

    Lijepa riječ sva vrata otvara, a pogotovo kad se zamoli!

  • PATRICIA 28.01.2016.

    Ovo je godina majmuna?Onda bi mi sve trebalo ići prilično glatko:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare