To je to što me zanima!

Kaput s krznom: Pufasta forma koja grije na najmekši način

Eko varijante materijala sve su pristupačnije, pa kaput s krznom uskoro osvaja ulice gradova. Nosimo ih na odijelo, ali i stvari kao što su male glitter haljine
Vidi originalni članak

Jedan od detalja koji se često pojavljuje na jesenskim i zimskim elementima je umjetno krzno, mekano poput jastuka, stoga je kaput s krznom jedan od najtraženijih. Ugodan i pufast, ovaj materijal super grije te silueti daje pomalo luksuzan štih.

Naime, inspiriran je osamdesetima i damama koje su tada nosile pravo krzno, ili pak teddy kaputima, koji su posljednjih nekoliko sezona u samom vrhu trendova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Boje su praktične, jednostavne, popularna je crna, a od nekih malo atraktivnijih nijansi, tu je elegantna bordo.

OUTFIT DANA Dolčevita golubljeg tona uz laganu suknju eteričnog motiva

I neutralni tonovi kao što je siva ili bež su dobrodošli, na takve kapute lako je graditi neku koloristički snažniju i raznoliku kombinaciju.

Kaput je komad koji bi trebao trajati sezonama, a ovakvi modeli zasigurno će imati smisla i sljedećih zima. Među linijama ističu se teddy, široki te oni nešto uži.

FORA TREND Velika pufasta jakna: Napuhana kreacija lako je osvojila svijet

Forma je strukirana, inspirirana ogrtačima, čak neki kaputi nemaju i gumbe. U tom slučaju znaju imati remen od istog materijala koji je lako vezati u čvor ili mašnu. Ovaj stil kaputa figuri daje ženstveni okvir, silueta je blago naglašena.

UNOSAN POSAO Najutjecajniji modni influenceri u 2023. - određuju što nosimo

Dužina je nekoliko, a sve se vrte oko koljena, mrvu više ili niže. Kaputi s krznom dobri su na odijela, ali i neki party, pošto dobro griju, pa ispod može i - mala glitter haljina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare