To je to što me zanima!

Kažu da je najudobniji, a uz to i povećava grudi za dva broja

Najnoviju kolekciju predstavile su Victorijine anđelice Erin Heatherton, Lindsay Ellingson i Elyse Taylor, a reklamni spot je osmislio producent "Transformera"
Vidi originalni članak

Novi Dream Angels 2-Cup grudnjak je najudobniji do sada, tvrde u Victoria's Secretu. Pruža odličnu potporu, a napravili su ga od memorijske pjene koja, kako kažu, povećava izgled grudi za dva broja. U izradi su se koristili najfiniji materijali koji se ne ocrtavaju preko odjeće, a mikrovlakna ga čine izuzetno udobnim. Cijena iznosi oko 300 kuna. 

Ove zavodljive grudnjake u njihovoj novoj reklamnoj kampanji za kolekciju "Zaljubljeni anđeli" predstavile su anđelice Erin Heatherton, Lindsay Ellingson i Elyse Taylor, prenosi Daily Mail.  

Reklami spot je izradio Michael Bay, inače producent filmova "Transformeri", "Petak 13." i "Teksaški masakr motornom pilom: Početak". 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Matilda_2 24.04.2012.

    znači kupiš grudnjak i za 2broja veće sise,i kad na paljeni frajer to fino otkopča,iznenađenje, to što je u izlogu nije u dučanu:))

  • valentina16 24.04.2012.

    jel zna netko koja je to pjesma?

  • anana 24.04.2012.

    najgore je sto su svi kjutic grudnjaci velicina 1, 2. problem je naci lijepi grudnjak velicina 3 ili 4. na kraju, sta ce ti lijepe sise broj 3 ili 4 kad imas kupiti samo bapske grudnjake. i diskriminacija je isto ''veci broj, vise novca'' :))) ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare