To je to što me zanima!

Kemičari Kiehl'sa najavljuju novu formulu s uljem konoplje

Upotreba ulja konoplje u svijetu kozmetike sve je popularnija, što dokazuje i Kiehl's koji se priključio klubu obožavatelja ekstrakta ove slavne biljke. Najavili su novu formulu u varijanti koncentrata za lice.
Vidi originalni članak

Slavni američki kozmetički brend najavio je novo lagano umirujuće ulje koje ne izaziva pojavu akni i komedogena te pomaže u poboljšanju izgleda kože: Cannabis Sativa Seed Oil Herbal koncentrat je za njegu osjetljive kože koja je sklona crvenilu. U liniji je i gel za čišćenje, također s uljem kanabisa i zelenog origana.

- Ljekarna Kiehl’s u 19. je stoljeću bila poznata kao izvor najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, koji su se uz primjenu napredne znanosti upotrebljavali za izradu jedinstvenih i djelotvornih pripravaka – izjavila je Cammie Cannella, voditeljica edukacije za marku Kiehl’s.

- I danas inspiraciju pronalazimo u istraživanjima koja smo proveli na botaničkom i ljekovitom bilju i ekstraktima te u stručnosti koju smo razvili da bismo maksimalno iskoristili njihove pozitivne učinke. Vjerujemo u moć prirodnih sastojaka te nastavljamo upotrebljavati mnoge sastojke koje smo, kao homeopatska ljekarna, prvotno otkrili kroz naše iskustvo – objavio je Kiehl's.

- Mnogi su iznenađeni što smo odlučili razviti uljnu formulu koja je namijenjena problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima – objašnjava Roberta Weiss, voditeljica inovacije proizvoda za marku Kiehl’s.

- Priča zapravo ima smisla ako uzmete u obzir da ljudi koji imaju ovaj tip problema s kožom često upotrebljavaju proizvode koji su grubi za kožu, stoga ona postaje suha i ljušti se. Kada su naš tim za inovaciju proizvoda i kemičari započeli s istraživanjem sastojaka koji bi pomogli u pronalasku blagog i učinkovitog načina za pomoć ljudima s problemom vidljivog crvenila i nelagode na koži, otkrili su nevjerojatnu ublažavajuću i umirujuću snagu ulja sjemenki konoplje i ulja zelenog origana - objasnila je Weiss.

Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja je 330 kn za 30 ml.

Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gel za čišćenje lica: 200 kn (150 ml) i 95 kn (75 ml).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 30.01.2020.

    Odlični proizvodi, super da su došli u arenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare