Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Kemičari Kiehl'sa najavljuju novu formulu s uljem konoplje

Kemičari Kiehl'sa najavljuju novu formulu s uljem konoplje
1

Upotreba ulja konoplje u svijetu kozmetike sve je popularnija, što dokazuje i Kiehl's koji se priključio klubu obožavatelja ekstrakta ove slavne biljke. Najavili su novu formulu u varijanti koncentrata za lice.

VIDEO

Slavni američki kozmetički brend najavio je novo lagano umirujuće ulje koje ne izaziva pojavu akni i komedogena te pomaže u poboljšanju izgleda kože: Cannabis Sativa Seed Oil Herbal koncentrat je za njegu osjetljive kože koja je sklona crvenilu. U liniji je i gel za čišćenje, također s uljem kanabisa i zelenog origana.

Kiehl

- Ljekarna Kiehl’s u 19. je stoljeću bila poznata kao izvor najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, koji su se uz primjenu napredne znanosti upotrebljavali za izradu jedinstvenih i djelotvornih pripravaka – izjavila je Cammie Cannella, voditeljica edukacije za marku Kiehl’s.

- I danas inspiraciju pronalazimo u istraživanjima koja smo proveli na botaničkom i ljekovitom bilju i ekstraktima te u stručnosti koju smo razvili da bismo maksimalno iskoristili njihove pozitivne učinke. Vjerujemo u moć prirodnih sastojaka te nastavljamo upotrebljavati mnoge sastojke koje smo, kao homeopatska ljekarna, prvotno otkrili kroz naše iskustvo – objavio je Kiehl's.

Kiehl

- Mnogi su iznenađeni što smo odlučili razviti uljnu formulu koja je namijenjena problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima – objašnjava Roberta Weiss, voditeljica inovacije proizvoda za marku Kiehl’s.

- Priča zapravo ima smisla ako uzmete u obzir da ljudi koji imaju ovaj tip problema s kožom često upotrebljavaju proizvode koji su grubi za kožu, stoga ona postaje suha i ljušti se. Kada su naš tim za inovaciju proizvoda i kemičari započeli s istraživanjem sastojaka koji bi pomogli u pronalasku blagog i učinkovitog načina za pomoć ljudima s problemom vidljivog crvenila i nelagode na koži, otkrili su nevjerojatnu ublažavajuću i umirujuću snagu ulja sjemenki konoplje i ulja zelenog origana - objasnila je Weiss.

Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja je 330 kn za 30 ml.

Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gel za čišćenje lica: 200 kn (150 ml) i 95 kn (75 ml).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa