To je to što me zanima!

Kim Jones za Fendi potpisat će kapsula kolekciju inspiriranu tehnikama visoke mode

Novi kreativni direktor talijanskog brenda u ovoj se mini kolekciji inspirirao stilom spisateljice Virginie Woolf, koja je odbacila norme odijevanja kakvo se očekivalo u njezino vrijeme
Vidi originalni članak

Modni dizajner Kim Jones u kreacijama za talijanski brend Fendi inspiriran je britanskom klasikom, koju izrađuje po pravilima tradicionalne talijanske izrade.

Kolekcija se nastavlja na nedavno predstavljanje kolekcije na kojoj su zvijezde bile Kate Moss, Demi Moore i brojne druge manekenke.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakit od lišća dio je održive modne scene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od tekstura s kristalima do IT torbica s biserima, nova mini kolekcija bit će u znaku luksuznog dizajna i detalja prepoznatljivih za talijanski brend.

NOVO DOBA Digitalna modna scena: Odjeća koja egzistira samo na zaslonu

Inspiracija kolekcije je spisateljica Virginia Woolf te njezina biografija Orlando. Odjeća je kreirana u stilu negiranja spolnih razlika u svijetu odijevanja, što je na prijelazu iz prošlog u ovo stoljeće bilo mnogo šokantnije nego što je to danas.

LJUBITELJI UMJETNOSTI Dizajnerski dvojac radi print na hlačama inspiriran slikama iz doba baroka i srednjeg vijeka

UZ MASKE I TESTIRANJA Madridski tjedan mode krenuo je s publikom, kao i prije korone

Torbice su dio svake Fendi kolekcije, jer ovaj brend potpisuje poveću paletu IT detalja koji imaju posebno mjesto na svjetskoj modnoj sceni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare