To je to što me zanima!

Kišne kabanice za pse: štite od vode, hladnoće i mokrog krzna

Mnoštvo pasa ne voli šetati po kiši, a i oni koji vole, vrate se doma potpuno mokri. Izaberite kabanicu s kapuljačom ili nastavcima za šape kako bi izbjegao blato i lokve
Vidi originalni članak

Povratkom kišnih dana vraćaju se kabanice i kišobrani, a od kapi se ne štite samo ljudi, već i njihovi ljubimci. Mnoštvo pasa voli nositi kabanice, koje ih štite od vode, ali i od hladnoće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako većini njih kiša ne smeta, nađe se poneka fina njuška koja ne želi šetati dok vani pada. 

Postoji nekoliko varijacija na temu kišnih kabanica za pse, neke su napravljene samo da štite leđa i vrat, dok neke imaju i nogavice, kao i kapuljaču. Mogu se pronaći u svim veličinama i bojama.

Psić će uživati u kabanici od koje će njegovo krzno ostati suho, a kabanice mogu imati i kapuljaču, kao i prozirni vizir kroz kojeg psić vidi.

Nešto šire kabanice idealne su za pse koji viole trčati, a vežu se na trbuhu kako bi ostale na mjestu. Griju psu i vrat, a na sebi često imaju reflektirajuće oznake koje će biti izuzetno korisne u prometu.

SKUHAJTE OBROK Poslužite ljubimcu nešto što nije njegova uobičajena hrana

Za vesele psiće i vlasnike koji su obožavatelji raznih SF likova mogu se nabaviti i Batman kabanice, koje su uz šareni print prozirne.

Kabanica može imati i nastavak za šape, uz kojeg će mu većina tijela ostati suha.

Ako vam kabanica ipak nije dovoljna zaštita na kišnom vremenu, psiću možete nabaviti cipelice od vodootpornog neoprena, koje će mu štititi šape od hladnoće i vlage.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Miris kamelija 16.01.2023.

    Zašto ne puste životinje da budu životinje. Samo im kojekakvim glupostima uništavaju imunitet, zdravlje, mogućnost obrane…

  • 16.01.2023.

    Super za dugo dlake pse

  • Gavran13 16.01.2023.

    Super, zašto ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare