To je to što me zanima!

Klijentice su mu Kim i Kylie: Upoznajte dizajnera koji redizajnira Hermès Birkin torbe

Hermès Birkin među najskupljim je torbama svijeta, koje dizajner Jonathan Riss dodatno nadograđuje stilskom obradom, a njegove jedinstvene torbice već su naručile Kim Kardashian i Kylie Jenner
Vidi originalni članak

Modni dizajner brenda Jay Ahr, kreativni Jonathan Riss redizajnira vintage torbice poput Hermès Birkin i Louis Vuitton Keepall, a slavne dame diljem svijeta već su se zainteresirale za njegov rad.

- U principu torbe transformiram je, promijenim, na taj način nastavljam njezinu priču, koja je već legendarna sama po sebi - komentirao je Riss za Page six.

POGLEDAJTE VIDEO: Fascinantan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovo kreativno putovanje započelo je kad je imao 20 godina, a karijeru je iz Ukrajine nastavio u Mumbaiu i potom New Yorku, gdje je otvorio prvi Jay Ahr butik.

STARE DOBRE REVIJE Ipak je ključna: Paris Fashion Week ističe snagu modne piste

Radio je i u Parizu, da bi se skrasio u Hong Kongu. Tamo i danas gradi jednu od najvećih kolekcija redizajniranih slavnih torbi na svijetu - ima ih čak oko 1000.

LUKSUZNA SCENA Kompanija Kering iznenađena dobrim rezultatima poslovanja

- Vintage torbe kupujemo posvuda, na aukcijama, od raznih obitelji, a redizajn potom ovisi o lokaciji od kud je torba došla - ističe Riss.

STATEMENT KOLEKCIJA Louis Vuitton Capucines torbica dobila je umjetnički makeover

Rezultat je kreativan dizajn i drugačije slavne torbe, pošto su osnovni modeli jednobojni, bez ukrasa i aplikacija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare