To je to što me zanima!

Klinci i moda: Od malih nogu dobro znaju što žele odjenuti

Ponuda dječje odjeće i modnih dodataka veća je no ikad, što je utjecalo i na njihove navike. Novi Budi.IN posvetili smo klincima, a svatko na dar dobiva knjižicu ili DVD
Vidi originalni članak

Dječja je moda stilski jednostavna - što zabavnije, to bolje, pa nemojte “štedjeti” na uzorcima, kombiniranju materijala, upečatljivim bojama i kojekakvim dodacima. Klinci nikad nisu bili više stajliš, od malih nogu postavljaju se prilično jasno oko toga što žele, a što ne žele odjenuti, što će potvrditi gotovo svaki roditelj.

Velikim dijelom je na to utjecalo i to što je ponuda za njih gotovo jednaka onoj za odrasle te da u mnogočemu modeli i kolekcije koje se pojavljuju prate i trendove za odrasle. Neki roditelji vole “mini-me” trend, što je posebno vidljivo na Instagramu, na kojem su neki takvi profili stekli stotine tisuće sljedbenika.

U posljednje vrijeme oni koji prebiru po policama i vješalicama na dječjim odjelima vjerojatno su primijetili kako je i dječacima izbor povećan. Kao i kod odraslih, ženski je dio uvijek imao više izbora, no muškarci su se izborili za svoje. Pa sad dečki mogu nositi preslatka mala odijela ili kaputiće na dvoredno kopčanje u kojima će izgledati poput male gospode, a djevojčicama je samo nebo granica.

Ove sezone curice nose til u kombinaciji s pletivom, a umjesto kapama, glave ukrašavaju (i čuvaju od zime) trakicama i šubarama. Što se još nosi, kako odabrati prave cipelice, korisne informacije prehrani djece i trudnica te novitete u opremanju dječjih soba, potražite u subotu u Budi.IN-u, a na dar dobivate i knjižicu sa savjetima za djetetove prve tri godine ili DVD za vježbanje. 

Knjižica i DVD s vježbama za mame i bebe na dar

Uz subotnji Budi.IN ne propustite veliki specijal Mame i bebe u kojemu možete pročitati sve o trudnoći, učenju stranih jezika kod djece, odabiru pravih cipelica, imunitetu mame i bebe, trudnoći po mjesecima, prehrani...

Haljina, Emporium, 87 kn

Ženske cipelice, Froddo, 348 kn

Majica, Baby Centar, 44,99 kn

Muške cipelice, Froddo, 348 kn

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Der Kommissar 27.01.2017.

    Na taj način odgojite malog razvratnika.

  • ninci1512 26.01.2017.

    Da najbolje da si sami biraju a onda kad treba ici u vrtic suze vriskanje bacanje po podu jer ne zeli obuc ono kaj imje spremljeno

  • Imperatrice 26.01.2017.

    Djetetu treba odjeću prilagoditi situaciji. Kad je neka prilika, lijepo je vidjeti male "šminkere", ali poneki roditelji pretjeruju pa tako oblače djecu za vrtić, aktivnosti, vrijeme na otvorenom... Na taj način djeci samo odmažu jer ih odjeća i neprikladna obuća sputava u aktivnostima i igri s vršnjacima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare