To je to što me zanima!

Knjigu su posvetili mami koja je umrla od raka i izdali je sami

Mama Antonija umrla je od raka između dvije knjige, pa je druga posvećena njoj. Obitelj Erceg izdala ju je o svom trošku, a sadrži sadrži male dijaloge koji čine svaku obitelj
Vidi originalni članak

Ako pitate splitsku obitelj Erceg - nitko ne mora odrasti. Upravo tako zovu se dvije knjige koje su izdali, a koje sadrže anegdote, odnosno male dijaloge koji čine svaku obitelj. Tata Željko počeo je zapisivati 2010., a sve je krenulo objavama na Facebooku. 

- Prijatelji su me nagovorili da objavimo knjigu. No kako nismo pronašli izdavača, odustali smo. No 2015. smo je ipak objavili o vlastitom trošku - priča tata Željko, kako se naziva, zapisničar. 

Kći Mihaela, studentica prve godine Akademije likovnih umjetnosti, napravila je ilustracije, a zabavne izjave djelo su Dana (12) i Nere (9). Mama Antonija, koja je prije šest mjeseci preminula, zaslužna je za grafičko oblikovanje. 

- Supruga se razboljela između izlaska prve i druge knjige, pa je druga njoj posvećena - kaže samohrani otac. 

Vjeruje kako “običnih” obitelji ima mnogo, samo su izašle iz fokusa. Želja mu je pokrenuti biblioteku “NitkoNEmoraODRASTI”, u kojoj bi stručnjaci ocijenili i izabrali pristigle radove drugih obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Fenix7 28.12.2016.

    Koga izdali? Mamu ili knjigu? Naslov je katastrofa!!!

  • psilaju 26.12.2016.

    Prekrasna obitelji. Svaka čast!

  • suzanne 26.12.2016.

    Kakav uzasan naslov! "izdali je sami",. moze znaciti da su izdali svoju mamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare