To je to što me zanima!

Kobasice s okusom, meda, kivija, čilija, maraske...

Nadajući se poboljšanju prodaje ljetni, njemački mesari napravili su egzotične kobasice. Drugi su ih proglasili "bogohuljenjem nacionalnog jela"
Vidi originalni članak

Njemački su mesari, nadajući se poboljšanju prodaje u ljetnim mjesecima, napravili novu liniju kobasica egzotičnih okusa, od kivija i višnje maraske do aloe vere, objavio je njemački visokotiražni dnevnik Bild. Široka lepeza novih sastojaka mnogim će običnim Nijemcima izgledati kao bogohuljenje prema tom nacionalnom jelu, ali bi novi okusi mogli nagnati druge da povećaju već neko vrijeme stagnirajuću potražnju za masnim Bratwurstom koji se može pronaći na uglu gotovo svake ulice. Berlinski mesar Uwe Buenger razvio je Bratwurst s okusom "čilija i meda", a suparnička mesnica Dankert odlučila se za "kivi kobasicu" u kojoj ima i ananasa i višnji maraski. Za obožavatelje kobasica izmišljen je i Bratwurst s tartufima, a ponuda u glavnom gradu obuhvaća i kobasice s janjećim mesom, đumbirom, peršinom, kardamom i jestivim pupoljcima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare