To je to što me zanima!

Koliko dobro poznajete svoju kožu i znate li što joj treba?

Skidate li šminku prije spavanja, koristite li kreme sa zaštitnim faktorom i pijete li dovoljno vode? Riješite kviz i saznajte koliko zaista dobro brinete o svojoj koži
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_46331 08.01.2013.

    Uopće nemam problema s kožom, imam bolji ten od djevojčica čija se koža ne vidi od taloga pudera. Nanosim samo niveu soft obavezno nakon umivanja. Puno me je žena pitalo kako uspjevam imati takav ten bez ikakvih kozmetičkih preparata osim nivee ali to je valjda genetika. A u ovom kvizu sam odgovorila sve što i bella Una i odgovore mi da ne marim za svoju kožu.

  • bellaUna 07.12.2012.

    Odgovrim da uvijek skidam make-up prije spavanja, pijem osam čaša vode dnevno, 2 puta se umivam dnevno (ujutro i navečer), koristim kreme sa zaštitnim faktorom uvijek, jedino što sam odgovorila da piling napravim jednom godišnje, nekad sam ga radila skoro svakodnevno i navukla dermatitis, pa mi je ispalo da uopće ne marim za svoju kožu jer ne pijem osam čaša dnevno, jer ne koristim uvijek kremu sa zaštitnim faktorom, jer nikad ne skidam šminku prije spavanja - mislim, WTF?!!!!!!!!!!

  • timica2 03.12.2012.

    Zadovoljna sam.! : - )

Komentiraj...
Vidi sve komentare