To je to što me zanima!

Komad parea mora biti dug 180 cm i širok od 90 cm

Vežite ga onako kako vama odgovara i ovisno o tome želite li pareo nositi kao haljinu ili minicu. Najjednostavnije je da uhvatite krajeve materijala
Vidi originalni članak

Pareo je multifunkcionalan odjevni komad od prozračnih tkanina koji idealno ublažava ljetne vrućine. Možete ga vezati na bezbroj načina, samo je potrebno malo spretnosti. Prvo pravilo vezanja parea je da pravila nema. No mora biti širok od 90 do 120 centimetara i dug 180 centimetara. Vežite ga onako kako vama odgovara i ovisno o tome želite li pareo nositi kao haljinu ili minicu. Najjednostavnije je da uhvatite krajeve materijala i omotate ih oko kukova - poput ručnika poslije tuširanja. Malo atraktivniji izgled postići ćete ako se omotate tkaninom tako da krajevi budu naprijed. Vežite ih na kukovima ili napravite malo veći čvor ili zanimljivu mašnu. Pareo možete spustiti na kukove ako želite pokazati trbuh. Ako su vam draže minice, preklopite ga napola, vežite oko kukova i ponosno pokažite noge.

Vezan oko struka za grad
Za plažu je dovoljno da pareo vežete preko bokova. A za dnevnu varijantu na gradskom asfaltu savršena je kombinacija majice s kratkim rukavima ili one s tankim naramenicama i pareo vezan oko struka koji prekriva cijelu dužinu nogu.

Lepršava tunika ili seksi haljina
Haljinu možete stvoriti i tako da uzmete tkaninu po dužini, njegova dva kraja vežete iza vrata, a zatim uzmete dijelove materijala koji se nalaze oko struka i njih također zavežete u čvor. Pareo se i jednostavno može pretvoriti u majicu, tj. širu tuniku.

Haljina za dan ili izlazak
Vežete li pareo oko grudi ili vrata, dobit ćete prozračnu ljetnu kombinaciju za dan ili opušteni izlazak. Jedan od načina da pareo pretvorite u haljinu je da krajeve materijala sastavite u visini grudi, prekrižite ih i omotate ih oko vrata.

Pareo vezan poput toge
Postoji više načina za pretvaranje parea u haljinu, samo je potrebno malo se poigrati. Probajte krajeve marame ili parea staviti iza ramena. Jedan kraj, onaj koji je iza lijevog ramena, savijte prema desnom ramenu i tu vežite u čvor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare