To je to što me zanima!

Korejke presađuju dlake na pubično područje zbog ljepote

Ovisno o idealu ljepote u određenom dijelu svijeta, rade se različite kozmetičke operacije. Koreanke tako žele više dlaka na genitalijama, a Europljanke veće grudi
Vidi originalni članak

U Južnoj Koreji provede se više plastičnih operacija nego igdje drugdje u svijetu s obzirom na broj njihova stanovništva koji se podvrgao kirurškom uljepšavanju, a estetska kirurgija izniman je trend u cijeloj Istočnoj Aziji, pokazalo je istraživanje organizacije ISAPS-a (Internacionalnog udruženja za estetsku plastičnu kirurgiju). 

Od 10.000 ljudi, 42-oje u Južnoj Koreji se podvrglo nekoj vrsti plastične operacije, a SAD se nalazi na prvom mjestu ukupno obavljenih estetskih operacija u svijetu, s 1,3 milijuna na godinu. U Koreji je iznimno popularan zahvat presađivanja dlaka na pubis, jer Koreanke prirodno nemaju puno dlaka. Tako, dok se u zapadnim društvima dlake mahnito briju, čupaju, posvjetljuju ili tretiraju laserom, Koreanke čeznu za dlakama kojima bi se divile. One za njih predstavljaju ideal ženske ljepote i plodnosti.

U Europi i SAD-a najpopularnija je operacija silikonskog povećanja grudi, u Brazilu povećanje stražnjice silikonima, a u Aziji korekcija kapaka radi povećanja očiju. 

U zemljama gdje je više prijavljenih estetskih kirurga s dozvolom za rad, bilo je i više operacija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Slon 03.02.2012.

    Eto prilike za izvoz :D

  • tobeloved 01.02.2012.

    wtf

  • Faustina009 01.02.2012.

    Tako sam se nasmijala tome :-)) Ali istina je da pravi muškarci vole dlake i prirodnost kod žena :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare