To je to što me zanima!

Kozmetiku se isplati kupovati u većim pakiranjima i na akcijama

Kupnja velikih pakiranja isplati se više, baš kao i proizvoda s ‘refilom’. Osim toga, mnogo isplativije je na sniženju kupiti više komada potrepština koje brže trošite
Vidi originalni članak

Bilo da je riječ o odjeći, kozmetici, namirnicama ili potrepštinama za kuću, uvijek nastojte kupovati na sniženjima ili uhvatiti kakvu akciju kao što su 2+1 gratis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Primjerice, higijenske uloške i gel za tuširanje mnogo češće kupujete od kreme za lice, koja traje mjesecima, pa je zato mnogo isplativije na sniženju kupiti više komada takvih potrepština koje brže trošite.

SAVJETI ZA UŠTEDU Ne morate sve odmah pojesti: Višak kolača se može zamrznuti

Također, veća pakiranja uvijek su isplativija od manjih; šampon za kosu od 500 ml više se isplati od istog šampona u pakiranju od 250 ml.

PRIPREME ZA BOŽIĆ Kamo spremiti sve te delicije? Za blagdansku organizaciju hladnjaka ključno je planiranje

Kupujte proizvode sa zamjenskim dijelovima. Uštedjet ćete lakše novac ako se odlučite na proizvode koji u ponudi imaju refile. Iako ćete inicijalno kupiti originalnu ambalažu, na primjer, tekućeg sapuna ili šampona, umjesto ponovne kupnje istog proizvoda možete kupiti zamjensko punjenje. Osim što je jeftinije, u pravilu dolazi u pakiranju koje se može reciklirati, pa je i bolje za okoliš.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare