To je to što me zanima!

Omiljena boja kraljice Elizabete je plava, nju naprosto obožava

U svečanim prilikama i službenim posjetima kraljica Elizabeta II. najčešće odijeva plave kostimiće, cvjetni print ili zelene nijanse, a najmanje voli crnu i bež boju
Vidi originalni članak

Gotovo 60 godina na vlasti i na tisuće posjeta u šarenim kostimićima dokaz su da je kraljica Elizabeta II. prava ikona stila. Plava je kraljičina omiljena boja, a nosila ju je na 29 posto svečanih prilika prošle godine, gotovo tri puta više nego bilo koju drugu boju, pokazuje 12-mjesečno istraživanje modnog časopisa Vogue. 

Nakon plave koju naprosto obožava, kraljica je u 13 posto slučajeva nosila cvjetni print, a u 11 posto svečanih prilika zelenu koju je nosila i u službenom posjetu Irskoj, prenosi Daily Mail. Ružičastu i ljubičastu odijenula je u 10 posto službenih posjeta, crvenu, narančastu i žutu u pet posto, a crnu tek u dva posto svečanih prilika. Kraljica najmanje od svih boja voli bež koju je nosila tek u jedan posto svečanih prilika.

- Kraljica obožava odjeću i pravi je stručnjak u tome. Mislim da cijeni moje mišljenje, ali voli imati kontrolu nad onime što nosi pa je njezina riječ uvijek zadnja - ističe kraljičina osobna asistentica Angela Kelly. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • Faustina009 17.04.2012.

    Plava boja na provoj slici se zove Royal plava i vjerojatno sa razlogom, jer je omiljena boja mnogih kraljica tjekom povjesti..I meni osobno se jako sviđa ta boja i jako mi lijepo stoji, iako ja volim sve nijanse plave boje i ljubičasto plave boje, jednostvano obožavam tu boju..Da sam kreator, moje kreacije bi sve bile u toj boji ui kombinacijama sa zlatnim ili srebernim detaljima prugicama ili drugim uzorcima..

  • SKY1 16.04.2012.

    Ružna je kako god okreneš!

  • djbeba 16.04.2012.

    plava boja hahaha ....šta ne kažete ljudima šta ih lažete ...plava boja-plava krv...ili ti ga ako je bolje gmazo-arijevska rasa....Kraljica Elizabeta je glavni vođa u svijetu samo to mnogi nisu svijesni,a uz to nije ni čovjek već gmaz ili ti ga kako je rekla Princeza Dijana "Svi ste vi GUŠTERI"mslivši na kraljevsku obitelj zato su je i riješili!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare