To je to što me zanima!

Krivi 'potezi' kojima žene sabotiraju seksualni život

Zapostavljanje partnerovih erogenih zona, pasivnost tijekom seksa i kukanje zbog viška kila neki su od primjera ženske "sabotaže" seksa
Vidi originalni članak

Poteže se li pitanje “stručnosti” u krevetu, muškarci su ti koje se najčešće optužuje za sebičnost i nedostatak vještine, tvrdi američka seksologinja Yvonne Kristin Fulbrigt. No i žene su i te kako sklone krivim potezima koji se mogu odraziti na kvalitetu veze. Zapostavljanje partnerovih erogenih zona, pasivnost tijekom vođenja ljubavi i neprestano kukanje zbog viška kila ili druge umišljene tjelesne mane samo su neki od primjera koje seksolozi navode kao “sabotiranje” seksualnog života.
- Pobijedite li vlastite kočnice, ništa vam ne stoji na putu do fantastičnog seksa - dodaje Fulbright.
Za seks uvijek ima vremena...
Trošite li svu energiju na posao, odgoj djeteta, kuhanje i pospremanje, “platit” ćete gubitkom strasti. Iskoristite trenutke samoće i priredite partneru nezaboravan seks.
Samopouzdanje je seksi...
Osjećate li se dobro u svom tijelu, seksualna energija koju širite prijeći će i na partnera. Seksepil nije u savršenom tijelu nego u samouvjerenom nastupu, kaže Fulbright.
Ne komentirajte druge...
Ogovaranje drugih žena šalje poruku o vlastitoj nesigurnosti ili, još gore, upućuje na ljubomoru koja je tihi “ubojica” strasti.
Nagradite ga uzdahom...
Svaki njegov “pravi” potez popratite glasnim uzdahom. Na taj način dajete mu do znanja da uživate i cijenite njegov trud.
Ne zaboravite biti ženstveni...
I kad nemate puno vremena, malo make upa i seksi rublje pretvorit će vas u zavodnicu.
Igrajte “prljavo”...
Pokoja “sočna” riječ može “začiniti” seks, kaže Fulbright. Sve je dopušteno ako je u granicama dobrog ukusa i s partnerovim odobrenjem.
Krevet nije jedino mjesto...
Scenografija je bitan dio ljubavnog užitka, zato se strastima prepustite na mjestima koja su vam se činila nezamislivima za to.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare