To je to što me zanima!

'Kruh nas neće udebljati, ali morate paziti s čim ga jedete. Imamo recept za zdravije opcije'

Nutricionistica i vlasnica prve majstorske pekarnice u Hrvatskoj otkrile su nam sve tajne kruha - zašto ga ne bi trebalo izbjegavati, s čim ga smijemo jesti, kakav kruh kupovati ali i kako ga napraviti
Vidi originalni članak

Miris toplog tek pečenog domaćeg kruha teško je usporediti s bilo čim drugim, no zbog načina života ljudi ga sve rjeđe peku kod kuće i radije kupuju gotovo kruh u pekarama ili trgovinama. Uz namaz, salatu ili glavno jelo, nekima će prijati čak i uz juhu. S obzirom na njegovu popularnost, ne čudi pojava brojnih dezinformacija zbog kojih će ga pojedinci posve isključiti iz prehrane.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 64

  • sljastrava 27.03.2021.

    Prodavanje magle

  • 27.03.2021.

    Nisam ovo uopce procitao. Kruh ne deblja ? Tako je isto mogla napisati da svinjska mast ne deblja.

  • Vipjerry 24.03.2021.

    Koncept calorie in calorie out niti jedan ozbiljan nutricionist više ne spominje. Objavljeno je već bezbroj istraživanja na tu temu protekla dva desetljeća. Također   svaku visoko procesiranu namirnicu sa malo nutritivne vrijednosti treba zaobilaziti u najširem krugu i naravno da deblja jer bez obzira na calorie out to smeće je uneseno u tijelo i deblja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare