To je to što me zanima!

Kuća iz 'Prohujalo s vihorom' i dalje je divna - zavirite unutra

Kuća je danas opremljena luksuznim modernim dodacima poput kamina na daljinski upravljač, bazenom, vrtovima te je u top 10 hotel inn-a u SAD-u i tražena lokacija za vjenčanja
Vidi originalni članak

Imanje Georgia, poznatije kao Twelve Oaks plantaža u kultnom klasiku 'Prohujalo s vihorom'  i dalje privlači zaljubljenike u taj filmski hit. U filmu je ta kuća dom obitelji Wilkes, a aristokrat Ashely Wilkes je čovjek s kojim je Scarlett O'Hara je opsjednut godinama, na zgražanje Rhetta Butlera.

ZAJEDNIČKI PROJEKT Dalibor i Jelena su preuredili štagalj: 'Postao nam je dom'

Izgrađena 1836. godine, kuća koja se prvotno zvala Harris plantaža, a kod adaptacije romana, autorica Margaret Mitchell navodno je vidjela njenu fotografiju u novinama i poslala je isječak filmskoj ekipi. U poruci je napisala 'želim da ovo bude dom Ashleya'.

Kuća danas posluje kao hotel s doručkom te spada u top 10 takvih mjesta u SAD-u.

Kuća ima 11.000 kvadrata te je obnavljana 2017. U obnovu je uloženo dva milijuna dolara te su nadograđeni električni sustavi, instalirani su novi klima uređaji, dodane su kupaonice, sobe...

Zemljište mjeri više od 3 hektara i uključuje vrtove, bazen, sjenice, pergolu i garažu za 4 automobila. Postoje stanice za punjenje Tesla automobila i golf vozila.

Kuća ima 12 velikih spavaćih soba, 12 i pol luksuznih kupaonica, veliku blagovaonicu koja može smjestiti do 40 ljudi, neformalnu blagovaonicu i kuhinju iz snova kuhara.

Postoje dvije kade koje navodno koštaju više od 14.000 dolara. Glavni apartman ima jutarnji bar, prekrasne arhitektonske elemente i pravu spa kupku.

S dvanaest moderniziranih kamina upravlja se daljinskim upravljačima, a postoje i autentični komadi namještaja iz doba prvih vlasnika.

Do sada je imanje radilo kao bed-and-breakfast inn te traženo mjesto za vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • max2017 17.02.2020.

    nehumano pregolemo ....samo za gledati i trening za atletičare......

  • Lahor.. 17.02.2020.

    Frankie my dear I don't give a damn!

  • 17.02.2020.

    Рoglеdаjte mоje videozaрisе o masturbaciji na web kamегu --> http://KissTok.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare