To je to što me zanima!

Kućanski poslovi i kalorije: Evo s kojima ćete sagorjeti najviše

Metenje poda je također odlično za kondiciju pa bi trošenje vremena na čišćenje poda brisanjem, usisavanjem i metenjem moglo sagorjeti više od 1000 kalorija svaki tjedan
Vidi originalni članak

Istraživanje Wren Kitchensa otkriva da svaki mjesec sagorijevamo više od 50.000 kalorija, samo obavljajući kućanske poslove, a to znači da možete sagorjeti i do 1478 kalorija svaki dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ribanje poda

Wren Kitchens procjenjuje da svaki tjedan provedemo 138 minuta brišući podove, čime sagorijevamo 405 kalorija. To je jednako kao da napravite 340 potisaka u čučnju, a istovremeno ste produktivni.

POSVE PRIRODNO I JEFTINO Trikovi kako ukloniti kamenac sa slavina, iz kuhala za vodu...

Usisavanje

Usisavanje je odmah iza brisanja, jer s 132 minute usisavanja vašeg doma svaki tjedan sagorijevate 387 kalorija. Metenje poda je također odlično za kondiciju pa bi trošenje vremena na čišćenje poda brisanjem, usisavanjem i metenjem moglo sagorjeti više od 1000 kalorija svaki tjedan.

Spremanje stvari

Uvijek premještate stvari po kući? Bilo da se radi o pronalaženju novog mjesta za biljku ili premještanju namještaja, raspremanjem stvari možete brzo postati fit. Dok trčite gore-dolje po stepenicama, premještajući stvari, procjenjuje se da možete sagorjeti čak 240 kalorija dnevno.

LAKŠE JE NEGO MISLITE Kako ukloniti žute mrlje s bijelih jastučnica? Isprobajte ovaj trik

Pranje rublja

Pranje rublja može biti dug i naporan proces. Dok ste napunili perilicu rublja, ispraznili je, ispeglali svoju odjeću i pospremili je, vjerojatno se osjećate kao da ste vježbali. No zapravo i jeste. Pranjem rublja, peglanjem i odlaganjem odjeće možete sagorjeti više od 700 kalorija svaki tjedan, piše Good House Keeping.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.01.2023.

    Ha ha 🤪🤪🤪💃💖😺🍀👼🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare