To je to što me zanima!

Kulturne radionice u projektu 'Aktivni u mirovini' u Zagrebu

Radna udruga kreativnosti (RUK) u sklopu projekta 'Aktivni u mirovini', podržanog od Europskog strukturnog fonda, organizira i provodi besplatne programe na području Zagreba
Vidi originalni članak

Programi kojima je cilj promicanje zdravlja i kvalitete života umirovljenika, a na koje se umirovljenici mogu prijaviti su kulturno-umjetnički, glazbeni, dramski, rehabilitacijski te kreativne radionice i cjeloživotno učenje.

- Dostupnost besplatnih programa uvjerit će umirovljenike da su još važni zajednici, ali i da sudjelujući u osmišljenim programima mogu značajno pridonijeti jačanju svojih emocionalnih i kreativnih vještina, a time i očuvanju svog psiho-fizičkog zdravlja - ističu iz RUK-a.

Stoga pozivaju umirovljenike da se pridruže, prošire svoja znanja i vještine u aktualnoj kulturnoj ponudi Grada, te se jave na broj 097/750‐3923 ili na e‐mail: kreativniumirovini@gmail.com.  

Za ovaj tjedan otvorene su prijave za kreativnu radionicu i posjet izložbi. U srijedu, 21. travnja, u vrtu u Trnjanskoj 3, iza KD Vatroslava Lisinskog, održat će se Kreativne radionice - pričaonice u izvedbi Laboratorija zabave, Diane Zorić, "Storytelling druženje: Priče o životu, mudrosti i ludosti".

OD JOGE DO SKLEKOVA Superbaka Anica (80): Svoj dan započinje s 'pet Tibetanaca', a završava pilatesom i aerobikom

U petak, 23. travnja organizira se posjet izložbi "Hrvatska svijetu“ uz stručno vodstvo kustosa, u Meštrovićevom paviljonu.

- Upoznajte našu jedinstvenu nacionalnu, znanstvenu i kulturnu ostavštinu, predstavljenu  kroz razne umjetnine, autorske nacrte, patente, arhivske dokumente i video zapise te uređaje i naprave nastale prema patentima i idejama zaslužnih pojedinaca - poručuju organizatori.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare