To je to što me zanima!

Kupaći kostimi za šira ramena

Kako bi se vizualno izbalansirala figura, za žene sa širim ramenima preporučuju se asimetrični kupaći kostimi kao i oni koji imaju šire naramenice
Vidi originalni članak

Za svaki oblik tijela postoji kupaći kostim koji naglašava prednosti i skriva one dijelove tijela koje želite skriti. Ako imate šira ramena koja ne želite naglasiti, evo koje kupaće kostime izabrati:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1.  Asimetrični kupaći kostim na jedno rame

Ovo su definitivno najzabavnija opcija za one sa širim ramena. Cameron Armstrong, osnivačica marke kupaćih kostima 'Kitty i Vibe', i Shoshanna Gruss, osnivačica 'Shoshanne', preporučuju ovakve kupaće. Snažna ramena će manje biti u fokusu.

2. Široke naramenice

Gruss također predlaže da tanke naramenice zamijenite onim širim,  a s tim se slaže i Michelle Copelman, potpredsjednica dizajna u tvrtki za kupaće kostime 'Andie'. Potražite one širine najmanje tri centimetra kako bi izgledale proporcionalnije vašem obliku tijela.

3. V - izrez

Erin Collins-Rittling, direktorica 'Aerie', kaže da kupaći s V-izrezom ima prekrasan oblik koji laska svima uključujući i one sa širokim ramena. Kombinirajte V-izrez sa širim naramenicama.

4. Atletski kupaći kostim

Ne morate nužno posegnuti za Speedom ili trening odijelom, jer ima dosta kupaćih kostima atletskog izgleda koja su ujedno i super šik.

5. Top uz vrat

Baš poput V-izreza ovaj rez djeluje tako da privlači oko na njega, a za neke pruža veću pokrivenosti i produljenja trupa. Pronađite onaj sa seksi dekoltiranim leđima ako želite malo više pokazati, piše Pure Wow

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 20.07.2021.

    Tja, ovaj na jedno rame i ovaj lila sa širokim naramenicama nisu loši. Ili jednostavno pravi sportski jednodjelni. :)) Ali, ramena se u biti nikada nemogu sakriti.🤷🏼‍♀️

  • 20.07.2021.

    Top uz vrat joj nikako

Komentiraj...
Vidi sve komentare